Ravensburger Peppa Pig Color ino
-15%
Vejl. pris¹
186 kr
Pris
158 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
28 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341578

EAN: 4005556208920

Ravensburger Peppa Pig Color ino
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Color ino er en klassiker blandt peg-spil. Med Peppa Pig-billederne og de 23 robuste pløkker er dette spil til farvelæring sjovt for børn fra 2 år og opefter. Der placeres en skabelon med et billede under den gennemsigtige plade. Nu er det tid til at sætte de farvematchende klodser på det rigtige sted. Undervejs lærer børnene om farverne og træner deres finmotorik ved at sætte de farverige klodser på plads og øger deres koncentrationsevne.

Color ino er meget let og især sjovt at lave på egen hånd: Vælg billedskabelonen, skub den ind under tavlen og brug de farvestrålende pløkker til at skabe det flotte Peppa Pig-billede! De store pløkker er perfekte til børnehænder. Billedskabelonerne viser farverige billeder af Peppa Pig og også sort/hvide billeder. Børnene kan frit udforme disse og dermed give deres kreativitet frit løb. Det enkle spilprincip glæder både drenge og piger og er sjovt for børn helt ned til børnehavealderen. Color ino er en ideel børneaktivitet og en vidunderlig gave til særlige lejligheder som påske, jul eller en 2. fødselsdag.

Alle materialer er nøje udvalgt af Ravensburger og testet for absolut sikkerhed. Krav, der går langt videre end de lovmæssige standarder, og løbende kontrol garanterer det højeste sikkerhedsniveau.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 34 x 6 x 23 cm.
  • Indhold: 1 gennemsigtig tavle, tavler illustreret på begge sider med sjove motiver, store farverige knapper til at klistre over bordbilleder
  • Vigtige udviklingsområder: Farver, geometriske former og perception
  • Spilletid: vilkårlig længde
  • Spillere: 1
  • Alder: fra 24 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ravensburger Peppa Pig Color ino
5
28 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 26
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Ravensburger Peppa Pig Color ino
Ravensburger Peppa Pig Color ino
Vejl. pris¹ 186 kr
158 kr