Ravensburger My first puslespil - Dyr og deres børn
Variant:
  • RAVENSBURGER My first Puzzle Bondegården 9x2 dele 07333
  • Ravensburger Dyrebyggeri
  • Ravensburger My first puslespil - Dyr og deres børn
  • Ravensburger Mit puslespil first - Mine udrykningskøretøjer

Pris
97 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341622

EAN: 4005556031238

Ravensburger My first puslespil - Dyr og deres børn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hvad passer sammen? Hvilke to dele udgør et billede?

Med mine first puslespil med to brikker fra Ravensburger lærer småbørn fra to år at genkende de matchende brikker og sætte dem sammen til motiver. Ni kærligt tegnede illustrationer i stil med pap-billedbøger giver varieret puslespilssjov for de små og træner på en legende måde øje-hånd-koordinationen. De store, bøjningssikre dele er perfekte til små børnehænder.

Første puslespil til småbørn fra 2 år: Ekstra store og tykke stykker af karton garanterer legetøjets holdbarhed. Puslespillets sværhedsgrad kan bestemmes efter den lille puslespilsbegynder selv ved at give ham kun nogle få eller mange brikker ad gangen. På denne måde kan de små stolt opdage, hvordan det ene passer til det andet. Med det rigtige puslespil til deres individuelle udviklingstrin kan småbørn forstå deres omgivelser på en legende og fornøjelig måde og vokse gennem udfordringerne. De alderstilpassede puslespil fra Ravensburger viser billeder fra børnenes verden.

Forresten, hvis de små puslespillere kan lide at udforske alt med munden: Ufarligheden af alle de anvendte materialer er blevet bekræftet af et uafhængigt institut. I mere end 100 år har vi udviklet puslespil på den måde, som børn elsker dem: alderssvarende motiver, antal brikker og størrelse.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 23 x 17 x 5,5 cm
  • puslespilsbrikker: 9x2
  • Alder: fra 24 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ravensburger My first puslespil - Dyr og deres børn
5
82 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 77
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Ravensburger My first puslespil - Dyr og deres børn
Ravensburger My first puslespil - Dyr og deres børn
97 kr