10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
Ravensburger Min allerførste memory ® Mine yndlingsting
-21%
Variant:
  • Ravensburger Min allerførste memory ® Mine yndlingsting
  • Ravensburger Min first memory ® Køretøjer

Vejl. pris¹
134 kr
Pris
106 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
28 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A341567

EAN: 4005556208777

Ravensburger Min allerførste memory ® Mine yndlingsting
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Et rødt skib, en sød kat og et gult fly - men hvor er det andet kort? memory ® er et genialt simpelt hukommelsesspil, der på en legende måde fremmer koncentration og hukommelse. My first memory ® er udviklet specielt til børn fra 2 år og indeholder ekstra store billedkort. Forskellige spilmuligheder med forskellige sværhedsgrader giver variation,

My first memory ® med sine store og ekstra tykke kort er specielt udviklet til børn fra 2 år. Forskellige spilmuligheder giver variation, og desuden fremmes hukommelse, ordforråd, første forståelse af regler og koncentration på en legende måde med memory ®. De børnevenlige motiver er klart genkendelige og opfordrer børnene til at fortælle historier. Formålet med spillet er at finde to identiske billedkort. For at gøre dette skal børnene afdække to kort og lære alle detaljerne på billedkortene og deres placering udenad. Den, der finder to identiske billedkort, vinder billedparret. Det geniale og enkle spilprincip er ideelt til fælles spillerunder mellem børn og voksne. memory ® er spændende, varieret og alle kan vinde! For det meste har børn med deres fremragende billedhukommelse endda en lille fordel i forhold til voksne.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 6 x 6 x 0,2 cm
  • Antal spillere: 2-4 spillere
  • Indeholder: 24 ekstra tykke kort
  • Alder: fra 24 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Ravensburger

Spændende spil fra traditionsvirksomheden Ravensburger

Ravensburger har siden deres grundlæggelse i 1883 haft indflydelse på mange forældre samt børns verden. Ravensburger tilbyder al slags spil til store og små, herunder puslespil i forskellige sværhedsgrader, memoryspil, stabletårne, m.m. Det populære mærke er særdeles kendt for deres brede sortiment af puslespil, såsom rammepuslespil, træpuslespil, 3D puslespil, puslespil XXL, puslespilsbolde og meget mere, som du selvfølgelig finder på pinkorblue.dk. Udover puslespil finder du også mange andre spændende spil til dit barn i vores shop. For eksempel er ”Click and Style”, ”Mini Sand Mandala”, ”Aqua Doodle” eller modellervoks en ideel gave til kreative og fantasifulde børn.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Ravensburger Min allerførste memory ® Mine yndlingsting
5
18 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 16
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Ravensburger Min allerførste memory ® Mine yndlingsting
Ravensburger Min allerførste memory ® Mine yndlingsting
Vejl. pris¹ 134 kr
106 kr