PUKY ® Løberhjul LR XL BR Klasse ic retro-rosé

PUKY ® Løberhjul LR XL BR Klasse ic retro-roséPris
1.399 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A298091

EAN: 4015731040962

PUKY ® Løberhjul LR XL BR Klasse ic retro-rosé
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Den succesrige model PUKY ® LR XL Class ic fås nu også med en V-bremse specielt udviklet til børn.

Vintage -hjulet LR XL Class ic overbeviser med ekstra lav rammeindgang og et fodbræt til at sætte dine fødder ned under ridning. lys Yderligere højdepunkter på cyklen er den splintre styrkurv lavet af fleksibel plast samt de farvekoordinerede styrgreb og sadel, som harmonerer perfekt med farverne retro-rose og retro-blå. Dette gør PUKY ® -hjulet LR XL BR Class ic til et absolut blikfang på legepladsen.

Kugleleje egerhjul med 12,5 tommer pneumatiske dæk ser ikke kun seje ud, men tilbyder også optimale rullende egenskaber på enhver overflade. PUKY-hjulet er som standard udstyret med en farvekoordineret roterende ringklokke, sidestand og PUKY-styret polstring og er velegnet til børn fra 3 år med en højde på 95 cm og derover.
For at sikre en lang service liv, sadlen og styret på PUKY ® hjulet LR XL BR klasse ic er højdejusterbare. Den perfekte forløber eller tilføjelse til cyklen!

styrkurv
Selvfølgelig kan styrkurven i retro-look ikke mangle i vores Class ic-udgave af LR XL BR. Velegnet til bøger, drinks eller endda en flok blomster ... Plastnettet er robust og fleksibelt og kan ikke splintres, selv i tilfælde af et sammenbrud.

Pneumatisk trætte hjul
Når det kommer til greb på enhver overflade, er pneumatiske dæk stadig bedre end enhver anden teknologi. Komfort og optimal håndtering er også store fordele ved pneumatiske dæk, som også kan tilpasses børns personlige præferencer ved at ændre lufttrykket. Så hvis du lægger større vægt på optimal ydeevne end ved lav vedligeholdelse, er LR XL BR Class ic det perfekte valg! LR XL BR Class ic bruger meget store 2 ""pneumatiske dæk. Dette garanterer maksimal greb og komfort, især for ældre børn.

Kraftig V-bremse på baghjulet
Alt under kontrol - V-bremsen på baghjulet, der bruges i LR XL BR CLASS IC, er et godt alternativ til ældre og tunge børn. Selvom mindre erfarne ryttere oprindeligt vil drive lidt på grund af den høje bremseeffekt, er børn i denne alder er i stand til hurtigere at vurdere den høje bremseeffekt. Vi bruger dog kun denne type bremser på baghjulet. Der er ingen fare for, at et blokerende hjul fører til et fald under pludselig nødopbremsning.

Dyb indtræden
Dette giver sikkerhed - Den lave indstigning på vores hjul gør det let at komme op og af, hvilket især giver begyndere en høj grad af sikkerhed og tillid til køretøjet og deres egne evner . Læringsucceser opnås hurtigere, og bevægelsens sjov øges.

Specielt løbehjul s addle
Form følger funktion - ""Banan sadlen"", specielt udviklet til vores cykler, giver børn et sikkert greb og understøtter deres gangbevægelser. Da stødimpulsen fra en gåcykel kun kan overføres via sadlen, kræves der en helt anden form her end på en cykel for at give barnet sikkerhed og god køretøjskontrol.

produktoplysninger:
 • Skridthøjde: Fra 39 til 52 cm
 • Kropshøjde: Fra 95 til 130 cm
 • Ramme med lavt ind- og løbebræt
 • Styrpuder
 • Speciel pumpehjulsadel
 • Kuglelejehjul og styring
 • alufælge
 • Sikkerhedsgreb
 • Pneumatiske egerhjul (50-203 eller 12,5 x 2,00)
 • V-bremse (bag) med børnevenlig bremsearm
 • Flettet styr kurv lavet af fleksibel plast
 • Børnevenlig roterende ringklokke
 • Højdejusterbar sadel og styr
 • sidestand
 • Slagfast pulverlakering
 • Maksimal belastningskapacitet op til 25 kg
 • Vægt: 5 kg
 • Alder: fra 3 år

Opmærksomhed
Brug sammen med beskyttelsesudstyr. Må ikke bruges i vejtrafik!
Leveringen inkluderer ikke ventilkapper, da dette er små dele, der kan sluges i henhold til legetøjsstandarden EN71-1.

PUKY ® Løbehjul
PUKY ® -hjul er et ideelt supplement til den klassiske scooter og samtidig den perfekte optakt til den første børns cykel. De er kendetegnet ved deres lave indgang og ergonomi, der er særligt velegnet til børn. De specielle hjulsadel er ergonomisk formet og understøtter barnets gangbevægelser perfekt. Det højdejusterbare styr og sadlen giver mulighed for individuel justering og dermed års sjov i bevægelse og på cyklen."

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Puky

PUKY - Per tradition anderledes

Puky® har over 60 års erfaring med udvikling, konstruktion og produktion af børnekøretøjer. Deres køretøjer har en høj kvalitet og et gennemtænkt design, dog er det ikke kun designet der er tænkt ovre, men også sikkerheden samt at det skal være børnevenligt. PUKY® afstemmer sine køretøjer efter børnenes specielle anatomiske krav og træner dit barns færdigheder, f.eks kraft, udholdenhed, balanceevne samt koncentration, alt efter udviklingsfase. Sådan som netop dit barn kræver det. Puky tilbyder mange former for køretøjer samt tilbehør til de små. Alt fra løbecykler til ethjulet cykler samt nødvendigt tilbehør.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: PUKY ® Løberhjul LR XL BR Klasse ic retro-rosé
4.5
13 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 9
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

PUKY ® Løberhjul LR XL BR Klasse ic retro-rosé
PUKY ® Løberhjul LR XL BR Klasse ic retro-rosé
1.399 kr