Plum® Træobservationstårn
Bæredygtig
Pris
5.018 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 16 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A207355

EAN: 5036523051071

Plum® Træobservationstårn
Plum®-observationstårnet er udstyret med mange funktioner, der muliggør opfindsom leg i den friske luft. Fra tårnet har børnene udsigt over hele området. En 2,40 m lang rutsjebane og en stige tjener som hurtige flugtveje, og kikkerten kan bruges til at se fjender i det fjerne, som forsøger at erobre tårnet via klatrevæggen. En tavle og en sandkasse under tårnet giver kreativiteten frit løb.

Den er fremstillet af FSC®-certificeret grantræ og har optimal tykkelse, holdbarhed og styrke. Udkigstårnet lover sikker og varieret udendørs leg.

Detaljer:
  • Plum Premium Wood Observation Tower er ideel til inspirerende og fantasifuld udendørs leg og hjælper børn med at frigive al deres energi.
  • Funktioner: Trætårn med stige, klatrevæg med farvede hånd- og fodgreb, kikkert, telefon, 3 m lang bølgerutsjebane, tavle, sandkasse og valgfri gynge
  • Bølgerutsjebanen kan omdannes til en vandrutschebane ved at fastgøre en haveslange og garanterer dermed endnu mere sjov.
  • Fremstillet af høj kvalitet FSC®-certificeret europæisk gran, der lover optimal tykkelse, holdbarhed og styrke.
  • Leveringen i flad emballage og med forståelig monteringsvejledning, alle komponenter er forboret.
  • Sandkassen indeholder en sandbeskyttende film, der forhindrer græs og ukrudt i at vokse ind og samtidig giver god vandafvanding.
  • 12 måneders producentgaranti på træets holdbarhed og mod insektskader
  • Dimensioner: 3,64 x 1,06 x 2,40 m
  • Antal pakker: 5
  • Alder: fra 3 år
agtelse
Ikke egnet til børn under 3 år. Risiko for personskade! Bemærk en sikkerhedsafstand på 2 meter inden for en radius. Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Børn skal være under opsyn af en voksen, når de leger. Maksimal brug op til 12 år. Maksimal brugervægt: 50 kg pr. Play / station element. Produktet kan afvige lidt fra billedet.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din ordre direkte til den angivne adresse. Du kan derfor også vælge at få pakken leveret til dit job eller en ven. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Er du ikke hjemme, bliver pakken leveret til en nabo eller til en pakkeformidler. Hvis dette er tilfældet, vil chaufføren efterlade en besked om det i din postkasse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Plum® Træobservationstårn
4
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Plum® Træobservationstårn
Plum® Træobservationstårn
5.018 kr