Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Plum Nature Play Hideaway
p.t. udsolgt
Pris
7.155 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A261247

EAN: 4260341189437

Plum Nature Play Hideaway
Det geniale design har en bambus vindklokke, en regnbakke, en brevkasse og endda en indbygget plantepotte - funktioner, som den kommende generation af naturelskere vil elske.

Der er ingen regler i denne hule, børn kan oprette deres egen mudderkage på aden-bordet og skrive deres opskrifter ned i det vinduesvindue, der kan aftørres. Taget kan grøntes og passer perfekt i haven. Den unikke form og konstruktion af Plum Discovery Nature Play Hideaways bringer 360 ° spil og kærlighed til skoven til ethvert havelandskab. I uendelige timers leg vil dine små lære at dyrke planter, vande deres egne urter og slippe deres kærlighed til naturen løs.

Detaljer:
  • Dimensioner: 200 x 130 x 126 cm
  • Med bambus vindklokkeslæt, regnbrinde, brevkasse og potteplante
  • Alder: fra 3 år

Bemærk:
Ikke egnet til børn under 3 år. Risiko for personskade! Kun til privat brug. Kun til udendørs brug. Børn skal være under opsyn af en voksen, når de leger.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
2.498 kr
Pris
4.748 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Plum Nature Play Hideaway
4.5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers