15% på autostole i OUTLET 🚗
15% på autostole i OUTLET 🚗
Kopiér koden:
EBV14768
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Sikr dig din kupon
Plum® med voksende trægynge
Bæredygtig
Pris
2.380 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 11 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A207386

EAN: 5036523055949

Plum® med voksende trægynge
Plum® trægyngen imponerer med et sæde i dyreform, der på ingen tid kan omdannes fra et baby-sæde til et gyngesæde til større børn. Det tredelte sæde og trærammen kan hæves og sænkes efter ønske alt efter barnets alder. Bløde polyhemp reb og matchende sikkerhedssele sikrer komfort og sikkerhed. Gyngen er fremstillet af FSC®-certificeret træ og garanterer stabilitet og styrke.

Detaljer:
  • Trægyngen kan hurtigt og nemt omdannes fra en babygynge til en høj gynge for ældre børn.
  • Gyngen omfatter et sæde i 3 niveauer med dyreudseende, bløde polyhempetove og matchende sikkerhedssele til babyer, småbørn og ældre børn
  • Fremstillet i FSC®-certificeret træ
  • Dimensioner: 1,48 x 1,62 x 1,90 m
  • Materiale: Træ
  • Brugervægt: Maks. 50 kg
  • Alder: fra 1,5 år gammel
agtelse
Børnestol: Brug ikke til børn under 36 måneder. Babysæde: Ingen brug til børn under 12 måneder. Små dele, der kan sluges. Fare for fald og fastklemning. Skal bygges af en voksen. Børn skal være under opsyn af en voksen, når de leger. Maksimal brugervægt: 50 kg. Kun til udendørs brug. Kun til privat brug.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din ordre direkte til den angivne adresse. Du kan derfor også vælge at få pakken leveret til dit job eller en ven. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Er du ikke hjemme, bliver pakken leveret til en nabo eller til en pakkeformidler. Hvis dette er tilfældet, vil chaufføren efterlade en besked om det i din postkasse.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Plum® med voksende trægynge
4.5
8 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Plum® med voksende trægynge
Plum® med voksende trægynge
2.380 kr