Lige nu: 10x babypoints ♡
Lige nu: 10x babypoints ♡
saml ekstra points
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Playshoes  Gummistøvler med norsk foring lilla
Størrelsesguide
Variant:
  • Playshoes  Gummistøvle norsk foret blå
  • Playshoes  Gummistøvler med norsk foring lilla

Pris
196 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A318395

Playshoes Gummistøvler med norsk foring lilla
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Varmt foret
  • Vandtæt
  • Fremstillet af naturgummi af høj kvalitet
  • Foret indvendigt
  • Med aftagelig sål
  • Reflekser til sikkerhed i mørke
  • Manchet med snøre og stop
  • Norsk motiv

Playshoes - Mærket PLAYSHOES ® står for moderigtige kollektioner til børn af høj kvalitet med et afbalanceret pris/ydelsesforhold. PLAYSHOES filosofien er baseret på en høj kvalitetsstandard, som især afspejles i en god oplevelse for de små bærere. Med sans for detaljer, udvalgte materialer og målrettet fokus på det væsentlige er kollektionerne designet til at sikre en høj grad af komfort og til at opfylde høje modekrav.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
78 kr
Pris
180 kr
Pris
82 kr
Pris
211 kr
Pris
180 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Playshoes

Playshoes – Der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt udstyr

Den tyske virksomhed Playshoes har gennem mange års erfaring fremstillet førsteklasses børneudstyr og tilbehør. Deres bredde sortiment byder ikke kun på ganske praktiske, men også på innovative produkter til både varme og våde dage. Af denne grund anses Playshoes som førende eksperter indefor udviklingen af robust og komfortabelt børnetøj. Deres produktbredde strækker sig fra sommertøj over badetøj til regntøj. Virksomheden Playshoes lægger særlig vægt på at udvikle produkter, der overholder de højeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder, der stilles i Europa. Derfor er det ét af virksomhedens karakteristiske træk at alle deres produkter er testet fri for skadelige materialer samt syntetiske farvestoffer.

Vandtætte og varmende materialer

Playshoes udvikler regn- og vintertøj, som ikke kun er vandafvisende, men også robust samt behageligt at have på og dermed redder altid stemningen på våde eller kolde dage. Takket være den enestående kombination af funktionalitet, design og praktikalitet har regn- og vintertøjet fra Playshoes opnået enorm international popularitet. Det anerkendte mærke fra Tyskland har betydelig ekspertise i at fremstille førsteklasses regn- og vintertøj til børn, herunder blandt andet regnjakker, regnbukser, vinterjakker, vinterstøvler, m.m. Playshoes fokuserer på at udvikle børnetøj, som er udstyret med mange praktiske samt børnevenlige egenskaber, hvorfor deres vintertøj for eksempel er designet med reflekser, som øger sikkerheden i trafikken på mørke vinterdage.

Det perfekte udstyr til varme sommerdage

Udover vinter- og regntøj fremstiller virksomheden Playshoes også innovativt børneudstyr til varme sommerdage, som beskytter dit barn mod solens UV-stråler. Indefor denne produktkategori er Playshoes ikke kun kendt for deres UV-beskyttende badedragte, men også for deres behagelige samt skridsikre badesko og badesandaler.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Playshoes Gummistøvler med norsk foring lilla
5
8 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Playshoes  Gummistøvler med norsk foring lilla
Playshoes Gummistøvler med norsk foring lilla
196 kr