Playshoes Frotte Morgenkåbe haj
Størrelsesguide Efterspørg størrelsen
Variant:
 • Playshoes Frotte Morgenkåbe haj
 • Playshoes Frotte Morgenkåbe Sweety
 • Playshoes Terry badekåbe S barnepad
 • Playshoes Terry badekåbe skaldyr
 • +7

169 kr
Pris
149 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
20 kr-12%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produkter fra serien Playshoes haj

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A194885

Playshoes Frotte Morgenkåbe haj
Brandkvalitet fra Playshoes

denne morgenkåbe af blød og dejlig frotté.

Produktdetaljer:
 • Materiale: 100% bomuld

 • Tilbehør

  Pris
  112 kr

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Mærke

  Playshoes

  Playshoes – Der findes ikke dårligt vejr, kun dårligt udstyr

  Den tyske virksomhed Playshoes har gennem mange års erfaring fremstillet førsteklasses børneudstyr og tilbehør. Deres bredde sortiment byder ikke kun på ganske praktiske, men også på innovative produkter til både varme og våde dage. Af denne grund anses Playshoes som førende eksperter indefor udviklingen af robust og komfortabelt børnetøj. Deres produktbredde strækker sig fra sommertøj over badetøj til regntøj. Virksomheden Playshoes lægger særlig vægt på at udvikle produkter, der overholder de højeste sikkerhedskrav og kvalitetsstandarder, der stilles i Europa. Derfor er det ét af virksomhedens karakteristiske træk at alle deres produkter er testet fri for skadelige materialer samt syntetiske farvestoffer.

  Vandtætte og varmende materialer

  Playshoes udvikler regn- og vintertøj, som ikke kun er vandafvisende, men også robust samt behageligt at have på og dermed redder altid stemningen på våde eller kolde dage. Takket være den enestående kombination af funktionalitet, design og praktikalitet har regn- og vintertøjet fra Playshoes opnået enorm international popularitet. Det anerkendte mærke fra Tyskland har betydelig ekspertise i at fremstille førsteklasses regn- og vintertøj til børn, herunder blandt andet regnjakker, regnbukser, vinterjakker, vinterstøvler, m.m. Playshoes fokuserer på at udvikle børnetøj, som er udstyret med mange praktiske samt børnevenlige egenskaber, hvorfor deres vintertøj for eksempel er designet med reflekser, som øger sikkerheden i trafikken på mørke vinterdage.

  Det perfekte udstyr til varme sommerdage

  Udover vinter- og regntøj fremstiller virksomheden Playshoes også innovativt børneudstyr til varme sommerdage, som beskytter dit barn mod solens UV-stråler. Indefor denne produktkategori er Playshoes ikke kun kendt for deres UV-beskyttende badedragte, men også for deres behagelige samt skridsikre badesko og badesandaler.

  Anmeldelser

  Produktanmeldelser fra vores kunder - Playshoes Frotte Morgenkåbe haj
  Gennemsnitlig produktanmeldelse:
  10 Bedømmelse
   
  8
   
  1
   
  0
   
  1
   
  0
  eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
  • 100% uafhængig
  • Absolut transparent
  • Fra kunde til kunde
  Anmeldelser
  Se alle produktanbefalinger

  Vores Topsellers

  Playshoes Frotte Morgenkåbe haj
  169 kr
  149 kr