Pinolino Puslekommode Laura bred
Pris
3.500 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 24 hverdage

Produkter fra serien Pinolino Laura

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A268429

EAN: 4035769046552

Pinolino Puslekommode Laura bred
Med mange fine detaljer
En elegant puslekommode med 3 rummelige skuffer og aftagelig skiftemåtte i hvid indretning. Det tidløse, brede omklædningsbord "Laura" er et vidunderligt indpakningssted for din baby med det forsigtigt afrundede, venlige design: skiftemåtten er perfekt til alle nuværende pusleunderlag, den kan monteres enten til venstre, i midten eller til højre og bare tage af.

Produktdetaljer:
  • Farve: hvid, uni
  • Materiale: MDF
  • Mål uden puslestativ: Bredde x dybde x højde 120 x 55 x 101 cm
  • Puslehøjde. 89 cm
  • Puslestativet er aftageligt
  • 3 skuffer, 1 skuffe med todelt tøjsopdeling
  • 1 hylde
Inkluderet i leveringen:
  • Kommode
  • Puslebord
  • OBS! Dekorationerne er ikke inkluderet i leveringen!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topsellers

Pinolino Puslekommode Laura bred
3.500 kr