Pinolino Madras Luna Up 70 x 140 cm
Pinolino Madras Luna Up 70 x 140 cm

Pris
1.029 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 15 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A296262

EAN: 4035769050245

Pinolino Madras Luna Up 70 x 140 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Siden 1997 har vi designet Pinolino til vores børns levende rum. Med stor opmærksomhed for detaljer udvikler, tester, producerer og markedsfører virksomheden Pinolino sit højkvalitetsprogram af børnemøbler, tilbehør og legetøj. Pinolino står for værdierne familie, lykke, sikkerhed og individualitet. Derudover garanterer Pinolino -Plus-garantien Pinolino dig en forlængelse af den lovpligtige garantiperiode til 10 år fra købsdatoen.

Med Luna Up børnemadras giver du din lille skat en optimal soveoplevelse. Madrassen er let vendbar og sikrer maksimal sovekomfort på begge sider. Din lille skat er forhindret i at synke for dybt ned i madrassen af ??den justerede liggehårdhed i henhold til DIN 16890. Derudover giver de lodret kørende klimakanaler fremragende ventilation.

produktdetaljer:
 • Mål: bredde x længde x højde 70 x 140 x 8 cm
 • Materiale madraskerne: lavet af forurenende stof-testet PU komfort skum
 • Materialeovertræk: 100% polyester, blød stræk dobbelt klud quiltet med åndbar polyester klimafiber
 • Plejeinstruktioner: madrasovertræk vaskes ved 60 ° C / li
 • Hårdhed justeret i henhold til sikkerhedsstandard DIN 16890 for at forhindre synke for dybt
 • Let aftageligt betræk på grund af en tre-sidet lynlås
 • Med lodrette klimakanaler til forbedret ventilation
 • Overholder STANDARD 100 fra OEKO-TEX® produktklasse 1 Baby / spædbarn

   Sponsoreret

   product_detail_ad

   Forsendelsesinformationer

   Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

   Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.   Mærke

   Pinolino

   Pinolino børnedrømme

   Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

   Team Pinolino

   Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

   Pinolinos afvekslende sortiment

   Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

   Anmeldelser

   Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Madras Luna Up 70 x 140 cm
   4.5
   64 Kundebedømmelser
    
   5 stjerner
   | 51
    
   4 stjerner
   | 11
    
   3 stjerner
   | 0
    
   2 stjerner
   | 1
    
   1 stjerne
   | 1
   Mere info om eKomi

   100% ægte kundefeedback

   Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

   Vores Topsellers

   Pinolino Madras Luna Up 70 x 140 cm
   Pinolino Madras Luna Up 70 x 140 cm
   1.029 kr