Pinolino Legetøjskiste med hjul, Jim, hvid
-13%

Vejl. pris¹
811 kr
Pris
707 kr
Fri fragt*
Du sparer
104 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A240253

EAN: 4035769046347

Pinolino Legetøjskiste med hjul, Jim, hvid


I legetøjskassen Jim er der nok plads til at opbevare alle dine yndlings ting; Takket være den praktiske snor kan legetøjet tages med overalt. Låget er aftageligt og kan lastes med op til 20 kg; Stoffet gør det også muligt for kisten at blive brugt som et behageligt sæde, før små opdagelsesrejsende springer ind i det næste eventyr. Med mixet af sort og hvid er legetøjskassen absolut trendy og vil være rigtig iøjnefaldende på alle børneværelser.

Detaljer:
  • Lakeret: MDF Uni, hvidlakeret og imiteret læder, sort
  • Kunstlæder 100 % PU
  • Mål (LxBxH): 51 x 36 x 34 cm
  • Med snor
  • Gummierede træhjul
  • Aftageligt låg
  • Bæreevne: 20 kg.
  • Egnet til børn fra 3 år

Bemærk
Ikke egnet for børn under 3 år. Lang snor. Fare for kvælning.
Kun til hjemmebrug.
Bør benyttes under umiddelbar opsigt af en voksen.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Legetøjskiste med hjul, Jim, hvid
4.5
92 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 73
 
4 stjerner
| 14
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pinolino Legetøjskiste med hjul, Jim, hvid
Pinolino Legetøjskiste med hjul, Jim, hvid
Vejl. pris¹ 811 kr
707 kr