Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Pinolino Læringstårn Fino grøn
NYHED -17%
p.t. udsolgt

959 kr
Pris
793 kr
Fri fragt
Du sparer
166 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A385599

EAN: 4035769054427

Pinolino Læringstårn Fino grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Til vores testrapporter

Med stor sans for detaljerne udvikler, tester, producerer og markedsfører Pinolino sit sortiment af børnemøbler, tilbehør og legetøj af høj kvalitet og har siden 1997 designet de yngste børns boligområder. Den tyske FSC®-certificerede virksomhed anvender kun lak, lasurer og olier, der er egnet til børn, og tilbyder 10 års garanti på Pinolino -Plus! Pinolino står for værdier som familie, lykke, sikkerhed og individualitet.

Pinolino Fino læringstårnet kan med få trin tilpasses optimalt til dit barns størrelse. Som en praktisk hjælp i hverdagen med et barn tilbyder læringstårnet en særlig sikker standplads. Med en bæreevne på op til 60 kg er Fino læringstårnet den perfekte ledsager ind i ungdomsårene. Fino læringstårnet er designet, så dit barn kan være tættere på dig, når du arbejder i køkkenet eller ved bordet, og dermed opleve social interaktion i en tidlig alder og lære af dig. Ved at hjælpe dig med at lave mad eller bage kan barnet opbygge et endnu tættere bånd og udvikle bedre sproglige og sociale færdigheder.

Produktdetaljer:
 • Vokser med dig
 • Massivt bøgetræ garanterer lang holdbarhed og giver høj stabilitet
 • Højdejusterbar fod- og stativplade
 • 3 højdejusterbare trin fra 32 cm til 39 cm og 45 cm
 • Trinhøjden kan justeres i 3 positioner fra 16 cm til 19 cm og 22 cm
 • Kan omdannes til skammel: ryggen tiger udfaldsbeskyttelse kan fjernes
Tekniske detaljer:
 • Farve: grøn
 • Materiale: massiv bøg, lakeret
 • Mål: højde x bredde x dybde 85 x 40 x 44 cm
 • Produktets vægt: 8 kg
 • Max. Bæreevne: 60 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Læringstårn Fino grøn
4.5
252 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 197
 
4 stjerner
| 43
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers