Erstatningsforslag til udsolgte artikler

Pinolino Klædeskab Laura 2-døre
p.t. udsolgt

Pinolino Klædeskab Laura 2-døre


  • Pinolino Klædeskab Laura 3-døre

Pris
3.450 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produkter fra serien Pinolino Laura

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A047075

EAN: 4035769017804

Pinolino Klædeskab Laura 2-døre


Produktdetaljer:
  • Farve: Hvid
  • Materiale: MDF Uni
  • Mål: Bredde x dybde x højde 91 x 57 x 192 cm
  • 2 låger
  • 6 hylder
  • 1 garderobestang
Bemærk! dekorationerne er ikke inkluderet i leveringen!

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topseller