Pinolino Hylde / Garderobe Emilia
Pris
1.406 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 12 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A126644

EAN: 4035769040055

Pinolino Hylde / Garderobe Emilia
Pinolino udvikler, tester, producerer og markedsfører sit sortiment af børnemøbler, tilbehør og legetøj af høj kvalitet med stor sans for detaljerne og har siden 1997 designet de yngste børns boligområder. Pinolino står for værdier som familie, lykke, sikkerhed og individualitet. Pinolino Plus-garantien omfatter en forlængelse af den lovpligtige garantiperiode til 10 år fra købsdatoen. Det viser, hvor overbevist virksomheden er om den fremragende kvalitet af sine produkter.

Produktdetaljer:
  • Farve: hvid, ædel mat
  • Materiale: MDF, lakeret
  • Mål: (bredde x længde x højde) 100 x 18 x 40 cm
  • Med kunstfærdigt udformede detaljer
  • 3 garderobekroge
Bemærk: Dekoration er ikke inkluderet i leveringen!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken enten blive forsøgt leveret senere eller lagt til afhentning. Speditionen vil holde dig informeret om den aktuelle status.Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Hylde / Garderobe Emilia
5
19 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 17
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pinolino Hylde / Garderobe Emilia
Pinolino Hylde / Garderobe Emilia
1.406 kr