Pinolino højstol Fenna grå / natur
Variant:
  • Pinolino Børnestol Fenna
  • Pinolino højstol Fenna grå / natur

Vejl. pris¹
386 kr
Pris
365 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A256923

EAN: 4035769046590

Pinolino højstol Fenna grå / natur
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børnestol 'Fenna' lavet Pinolino af massiv fyrretræ, hvid og klar lakeret.
Den robuste børnestol tilbyder muligheder for hvile og behagelig siddning blandingen af ??hvidt og klart lakeret træ er absolut trendy og er et blikfang i ethvert børneværelse.

Det gode og høje kvalitetsarbejde gør børnestolen til en langvarig ledsager og giver en masse glæde børnebordet og børnenes brystbænk 'Fenna' fra Pinolino im moderne da er tilgængelige Design til at matche stolen.

Detaljer >
  • Stolens dimensioner: 26 x 26 x 55 cm
  • Fast: fyr, grå og klar lakeret
  • Sædehøjde 29 cm
  • Maks. Lastkapacitet: 30 kg
  • Alder: fra 2 til 7 år


Om Pinolino:
Pinolino har været udvikler, producerer og sælger en lang række børnemøbler, tilbehør og legetøj siden 1997. Pinolino producerer sit forskellige sortiment i sine tre egne fabrikker. Den overbevisende kombination af markedsdrevne artikler, god service og gunstige priser gør Pinolino til den rigtige partner. Virksomhedens ambitiøse mål er at opnå størst mulig kundetilfredshed på alle niveauer. Materialer i høj kvalitet, præcision og stor opmærksomhed på detaljer gør Pinolino-møblerne til en favorit for hvert hjem.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino højstol Fenna grå / natur
4.5
33 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 23
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pinolino højstol Fenna grå / natur
Pinolino højstol Fenna grå / natur
Vejl. pris¹ 386 kr
365 kr