Pinolino Hæmsko "Hoppe", blå
NYHED
Variant:
 • Pinolino Hæmsko "Hoppe", rød
 • Pinolino Hæmsko "Hoppe", blå
 • Pinolino Hæmsko "Hoppe", gul

Pris
297 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A389449

EAN: 4035769055462

Pinolino Hæmsko "Hoppe", blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
 • Alder: fra 3 år
 • Højden på "Hoppe" kan justeres 5 gange i 10 cm trin, så små og store ryttere kan galoppere sammen og konkurrere med hinanden.
 • Den ekstra tværstang giver forhindringen ekstra stabilitet
 • Den farverige forhindring kan bruges til store hesteshows og springkonkurrencer
 • Hindringerne er perfekte som en gave til fødselsdage eller påske
Dimensioner og vægt:
 • Mål i opstillet tilstand (længde x bredde x højde): 92 x 50 x 67 cm
 • Vægt: 2 kg
Materiale og pleje:
 • Materiale: gran, massivt
 • Plejeanvisninger: Klar og Color lak: Tørres af med en tør vaskeskindslæder eller en blød, fnugfri bomuldsklud
Advarsel og sikkerhedsinstruktioner:
  Advarsel: Ikke egnet til børn under tre år. Anvendes under direkte opsyn af en voksen.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Vores Topsellers

Pinolino Hæmsko "Hoppe", blå
Pinolino Hæmsko "Hoppe", blå
297 kr