Pinolino Børne reol med hjul, grå

Pris
752 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A283017

EAN: 4035769049874

Pinolino Børne reol med hjul, grå
Takket være de gummierede hjul kan den elegante og moderne bogreol til børn nemt flyttes uden at ridse på gulvet. Dette gør orden i børnehaven sjov!

Ved hjælp af det trindelte design af de 3 rum er alle bøger altid velsorterede og klar til hånden. I det skjulte rum på bagsiden kan børn opbevare deres hemmelige skatte. Hylden er et højdepunkt i alle rum med sin enkle grå finish, ikke kun på børneværelset. Lasse er en god gaveidé til fødselsdag, dåb eller jul.

Produktdetaljer:
  • Mål: 65 x 43 x 55 cm
  • Lakeret: MDF Uni, grå lakeret
  • 3 rum placeret i trin
  • 1 hemmelig baglomme
  • Gummieret træhjul
  • Alder: fra 3 år
OBS!
Kun til brug i hjemmet.

Om Pinolino:
Pinolino har udviklet, produceret og solgt en bred vifte af børnemøbler, tilbehør og legetøj siden 1997. Pinolino producerer sit mangfoldige sortiment på sine egne tre fabrikker. Den overbevisende kombination af artikler på linje med markedet, god service og lave priser gør Pinolino til den rette partner. Det ambitiøse mål for virksomheden er at opnå størst mulig kundetilfredshed på alle niveauer. Materialer af høj kvalitet, præcision og stor opmærksomhed på detaljer gør Pinolino-møbler til en favorit i ethvert hjem.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Børne reol med hjul, grå
4.5
230 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 156
 
4 stjerner
| 49
 
3 stjerner
| 13
 
2 stjerner
| 6
 
1 stjerne
| 6
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pinolino Børne reol med hjul, grå
Pinolino Børne reol med hjul, grå
752 kr