Pinolino Activity - baby walker Titus, blå
Variant:
 • Pinolino Activity - baby walker Titus, blå
 • Pinolino Activity Barnevogn 'Tino', hvid
 • Pinolino Activity -Lauflernwagen Titus, grå

636 kr
Pris
606 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A283369

EAN: 4035769049621

Pinolino Activity - baby walker Titus, blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mange farverige legemuligheder, et opbevaringsrum på bagsiden og 3 blokke giver masser af variation, når du spiller, hvis du tager en pause fra at løbe.

Den robuste babyvandrer tilbyder dit barn et sikkert fod uden vognen vælter. Det kreative aktivitetslegetøj fremmer ikke kun at lære at gå, men også motorik og er derfor en god gaveide til en fødselsdag eller jul.

Bremsesystemet hjælper med at mestre de første stadig usikre gåforsøg godt. Bremseeffekten kan let justeres ved hjælp af træbremseklodser, uendeligt variabel og værktøjsfri.

Produktdetaljer:
 • Delvis massiv: kalktræ og MDF, klar og farvet lakeret
 • dimensioner: 35 x 34 x 54 cm
 • Højde på skubbehåndtag 53 cm
 • Gummierede træhjul, træaksler
 • >
 • Med forskellige afspilningsmuligheder, bagerste opbevaringsrum og 3 blokke
 • Med bremsesystem: bremseeffekt trinløs justerbar
 • Alder: fra 1 til 6 år gammel


Om Pinolino:
Pinolino har udviklet, produceret og solgt en lang række børnemøbler, tilbehør og legetøj siden 1997. Pinolino producerer sit forskellige sortiment inden for tre egne fabrikker. Den overbevisende kombination af markedsdrevne artikler, god service og gunstige priser gør Pinolino til den rigtige partner. Virksomhedens ambitiøse mål er at opnå størst mulig kundetilfredshed på alle niveauer. Materialer i høj kvalitet, præcision og stor opmærksomhed på detaljer gør Pinolino-møblerne til en favorit for hvert hjem.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pinolino

Pinolino børnedrømme

Pinolino bestræber sig på at opfylde enhver barnedrøm! Med deres sortiment der er fyldt op med både møbler, tilbehør og legetøj, er der et bredt udvalg af deres stabile, højkvalitets produkter. Slip fantasien løs i det smarte legekøkken eller indret en markedsplads inde på værelset, mulighederne er mange! Der er med sikkerhed også noget som vil gøre dit barn lykkeligt.

Team Pinolino

Pinolino er bygget op af et ung, dynamiskt og innovativt team. Familievirksomheden er nu opppe på 80 ansatte, med hovedkontor i Münster. Drivkraften for virksomheden er familiens værdier, lykken, innovativiteten og ikke mindst ansvaret det kræver. Vi kan dermed forsikre jer om, at med produkter fra Pinolino, vil jeres barn være i gode hænder!

Pinolinos afvekslende sortiment

Produkterne fra Pinolino er sikre, bæredygtige og ikke mindst holdbare produkter. Dette gælder hvad enten det kommer til møbler, tilbehør eller legetøj. Produkterne bliver udviklet i et smukt tidsløst design, som derudover er øko tex testet. Du kan altså være sikker på, at disse produkter er udviklet med dit barn i fokus. Legetøjet er udviklet med fokus på at fremme udviklingen hos barnet og ikke mindst for at være alderspassende på alle tænkelige måder.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pinolino Activity - baby walker Titus, blå
4.6
20 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 13
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Pinolino Activity - baby walker Titus, blå
Pinolino Activity - baby walker Titus, blå
636 kr
606 kr