pink or blue Strikket hue
-54%
97 kr
Pris
45 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
52 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A317996

EAN: 4010277105236

pink or blue Strikket hue
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
pink or blue - mærket til dit barns første tøj

Den første tid med en nyfødt er vidunderlig, følelsesmæssig og udmattende på samme tid. Det, dit barn har brug for nu, er kærlighed i overflod, tryghed og opmærksomhed. Til alt andet tilbyder babymarkt.de nu kærligt designet tøj fra mærket pink or blue . Udviklingen af et barn, især i de første 24 måneder, er spændende, hurtig og overraskende. Vores eksperter har udviklet mange smukke produkter til dig, som gør livet med din lille skat nemmere og mere behageligt. Kort sagt - det all-round ubekymrede udstyr til de små. Ud over mange praktiske detaljer og eksklusive Design s er det især produkternes kvalitet, der er i højsædet. Med de første outfits fra pink or blue kan du sikre dig, at dit barn føler sig helt tilpas, og det er naturligvis til rimelige priser. Brand fashion behøver ikke at være dyrt, se selv i vores online shop!

Smuk hat i pink med farverige prikker. Båndet sidder godt på hovedet og er ideelt til din lille pige. <br


Produktdetaljer:
  • Farve: pink
  • Materiale: Yderstof 100% polyacryl, foring 100% polyester
  • Kan vaskes ved 30°.
  • Ikke egnet til tørretumbler
  • Stropper med bindebånd

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
82 kr
Pris
74 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

pink or blue Strikket hue
pink or blue Strikket hue
97 kr
45 kr