JULEGAVERABAT 🎁
JULEGAVERABAT 🎁
kopiér koden:
SJT8344
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent din kupon
pink or blue Romper 2-pack blå
Bæredygtig -41%
pink or blue Romper 2-pack blå
Størrelsesguide
Variant:
 • pink or blue Romper 2-pack blå
 • pink or blue Striktrøje 2-pack orange

159 kr
Pris
94 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
65 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A318954

pink or blue Romper 2-pack blå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
pink or blue - mærket til dit barns første tøj

Den første tid med en nyfødt er vidunderlig, følelsesmæssig og udmattende på samme tid. Det, din baby har brug for nu, er kærlighed i overflod, tryghed og opmærksomhed.... alt andet kan du nu få kærligt designet tøj fra mærket pink or blue . Udviklingen af et barn, især i de første 24 måneder, er spændende, hurtig og overraskende. Vores eksperter har udviklet mange smukke produkter til dig, som gør livet med din lille skat nemmere og mere behageligt. Kort sagt - det all-round ubekymrede udstyr til de små. Ud over mange praktiske detaljer og eksklusive Design s er det især produkternes kvalitet, der er i højsædet. Ökotex-certificerede kvaliteter af blødt bomuld er brugt til babys sarte hud. De formstabile materialer tåler mange vaske og er skånsomme mod barnets hud. Med de første outfits fra pink or blue kan du sikre dig, at dit barn føler sig helt tryg, og selvfølgelig til rimelige priser. Branded fashion behøver ikke at være dyrt, se selv i vores online shop!

Smukke pyjamasbukser i en dobbeltpakke lavet af blød økologisk bomuld. Den ene sparkedragt er trykt med en sød bil - Allover , og den anden er trykt med en bil på brystet. Trykknapper på benene og skuldrene gør det nemt at tage den på og af din favorit.

Produktdetaljer:
 • Materiale: 100% økologisk bomuld
 • 2-pack
 • Forskellige Design s
 • Trykknapper i skridtet og ved skulderen
Detaljer om pleje:
 • Kan vaskes op til 60°C
 • Tørres i tørretumbler
 • Jern moderat varmt
Bemærk: Varen løber lidt større

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
102 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: pink or blue Romper 2-pack blå
4.5
40 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 28
 
4 stjerner
| 6
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

pink or blue Romper 2-pack blå
pink or blue Romper 2-pack blå
159 kr
94 kr