pink or blue kortærmet body 3-pakpink or blue kortærmet body 3-pak
Størrelsesguide
Variant:
 • pink or blue kortærmet body 3-pak
 • pink or blue langærmet body 3-pak

Pris
120 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
hos dig om ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A280169

pink or blue kortærmet body 3-pak
pink or blue - mærket omkring det første udstyr til din baby

Den første gang med en nyfødt baby er vidunderlig, følelsesladet og udmattende på samme tid. Hvad din baby har brug for nu er kærlighed i overflod, sikkerhed og kærlighed ... til alt andet kan du nu finde kærligt designet tøj af mærket PINK OR BLUE på babymarkt.de. Udviklingen af ??en baby især i de første 24 måneder er spændende, hurtig og overraskende. Vores eksperter har udviklet mange smukke produkter til dig, der gør livet med din lille elskede lettere og mere behagelig. Kort sagt - det altomfattende ubekymrede udstyr til små mennesker på jorden. Ud over mange praktiske detaljer og eksklusive design er produkternes kvalitet den vigtigste ting. Til babys delikate hud bruges Ökotex-certificerede kvaliteter af blød bomuld. Dimensionelt stabile materialer overlever mange vask og forbliver blide mod babyens hud. Med det originale udstyr i lyserødt eller blåt skal du sikre dig, at din baby føles helt behagelig og selvfølgelig til rimelige priser. Brand mode behøver ikke at være dyrt, se dig selv i vores online shop!

Smukke 3-pakede kropper lavet af blød bomuld med korte ærmer. Fastgørelsesmidler i skridtområdet gør det nemt at tage på og tage af.

produktdetaljer:
 • Materiale: 100% organisk bomuld
 • I en 3-pakning
 • Korte ærmer
 • Diverse design s
 • Fastgør fastgørelseselementer ved skridtet
Vedligeholdelsesdetaljer :
 • Vaskbar op til 60 ° C
 • Velegnet til tørretumbler
 • Moderat varm strygning

Tilbehør

Pris
61 kr
Pris
72 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

pink or blue kortærmet body 3-pak
pink or blue kortærmet body 3-pak
120 kr