Erstatningsforslag til udsolgte produkter

Philips Avent Video babyalarm SCD835/26
-19%
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
1.636 kr
Pris
1.320 kr
Fri fragt
Du sparer
316 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A329606

EAN: 8710103896777

Philips Avent Video babyalarm SCD835/26
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Bedriftsvejledning


Altid tæt på dit barn
Personlig og sikker med A-FHSS-teknologi. Philips Avent SCD835 giver dig mulighed for at opretholde en personlig og sikker forbindelse med dit barn hele tiden. Du kan høre din baby i perfekt lydkvalitet og se ham eller hende dag og nat i et krystalklart billede (7 cm LCD-skærm).

Personlig, sikker og tilpasselig FHSS
Unik parring af håndsæt for en personlig og sikker forbindelse til dit barn. Kombineret med den nye tilpassede FHSS-teknologi (Frequency Hopping Spread Spectrum) for minimal interferens.

6,1 cm (2,7") farveskærm
Se dit barn dag og nat med krystalklart infrarødt nattesyn, der automatisk tændes i mørke. Nyd din babys nattesøvn med den ekstra store 2,7" farveskærm med høj opløsning.

Klar lyd og optimalt billede
Hør hver eneste fnisen, pludren og hikke i krystalklar kvalitet. Du kan ikke kun se, men også høre dit barn hele tiden med høj kvalitet og krystalklar lyd.

ECO-tilstand
Slå ECO-tilstand til for at reducere strømforbruget i stille perioder på børneværelset, og du kan stadig vide, at du er forbundet med dit barn med den unikke forbindelsesindikator. ECO-tilstand slukker for lyd/videooverførsler, og enhederne opretter kun forbindelse, når barnet laver en lyd.

Altid tilgængelig
Du kan altid vide, hvornår din babyalarm er inden for rækkevidde og tilsluttet. Forældreenheden giver dig besked, når babyalarmen er uden for rækkevidde, eller når batteriet er lavt, så du kan være sikker på, at du altid er forbundet med dit barn.

300 meter rækkevidde
Indendørs rækkevidde på op til 50 meter, udendørs rækkevidde på op til 300 meter.

Driftstid på op til 12 timer
Den praktiske, genopladelige forældreenhed giver op til 12 timers trådløs overvågning, indtil det næste opkald aden .

Intercom-funktion
Nogle gange er det eneste, dit barn har brug for, din beroligende stemme. Med et enkelt klik på denne vigtige funktion kan du tale med dit barn, uanset hvor du befinder dig i huset.

Funktioner:
 • Digital Videoteknologi: ja, tilpasselig FHSS
 • Video LCD-skærm: 2,7 tommer farveskærm
 • Justerbar lydfølsomhed
 • Justerbar synsvinkel
 • Kun lydtilstand
 • Automatisk infrarød natsynsfunktion
 • Batterilevetid (moderenhed) op til 12 timer
 • Bælteclips
 • Styring af lysstyrke
 • ECO-tilstand med forbindelsesindikator
 • Bærbar og genopladelig forældreenhed
 • Indendørs rækkevidde på op til 50 m
 • Udendørs rækkevidde på op til 300 m
 • Indikator for tilslutning og rækkevidde
 • Alarm ved lavt batteri og afbrudt forbindelse
 • 5 vuggeviser
 • Genopladeligt via mikro-USB aden
 • Intercom-funktion
 • Batteri- og netdrevet moderenhed
 • Netdrevet babyenhed
 • Batteribackupfunktion Babyenhed: Nej
Moderenheden drives af et integreret lithium-ion-batteri.
Babyenheden (kameraet) kan kun bruges via netstikket (strømtilslutning).

Inkluderet i leveringen:
 • Babyenhed (kamera)
 • Overordnet enhed
 • Oplader station
 • 2 x strømforsyningsenhed
 • Bælteclips

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

PHILIPS AVENT

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Philips Avent Video babyalarm SCD835/26
4.5
489 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 391
 
4 stjerner
| 77
 
3 stjerner
| 11
 
2 stjerner
| 5
 
1 stjerne
| 5
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers