Philips Avent Sippekop SCF802/02 300 ml lilla/blå fra 9 måneder gammel

Philips Avent Sippekop SCF802/02 300 ml lilla/blå fra 9 måneder gammel


Variant:
 • Philips Avent Sippekop SCF802/01 300 ml blå/rød fra 9 måneder gammel
 • Philips Avent Sippekop SCF802/02 300 ml lilla/blå fra 9 måneder gammel

Pris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A286102

EAN: 8710103826293

Philips Avent Sippekop SCF802/02 300 ml lilla/blå fra 9 måneder gammel
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Lækagesikker kop til at drikke uden at spilde. Philips Avent My Grippy drikkekoppen har en særlig ventil og er derfor tæt på at lække - det er bekræftet af mødre! Takket være den ergonomiske form og den skridsikre overflade er den nem at gribe fat i for små hænder, så dit barn kan lære at drikke selvstændigt og komfortabelt.

Der er intet som et spændende eventyr. Spørg dit barn. Denne spildsikre drikkekop til at drikke på farten sikrer, at der ikke spildes noget. Med den unikke ventil kommer der kun væske ud af koppen, når dit lille barn drikker. Du behøver ikke at bekymre dig om spild eller at koppen vælter. Og kun PHilips Avent kan bevidne det - 91 % af mødrene er enige om, at denne kop er tæt.

Småbørn har brug for en behagelig og brugervenlig drikkekop, der ikke kun er skånsom for tandkødet og ganen, men som også er modstandsdygtig over for de voksende tænder. Min Grippy drikkekop leverer begge dele takket være den bløde, bidebestandige drikketud.

Med den nemme Design , der er nem at gribe om, vil dit lille barn lære at drikke sikkert selv på ingen tid. Små hænder kan holde koppen behageligt i hånden takket være den ergonomiske form og skridsikre struktur.

Min Grippy drikkekop fra Philips Avent består kun af få dele, som er meget nemme at samle. Der medfølger en hygiejnisk hætte til at holde drikkekoppen ren, og alle dele kan nemt vaskes i opvaskemaskinen.

Alle Philips Avent flasker og kopper er kompatible, undtagen glasflasker og sutteflasker til voksne / My first cup til store børn. Dette giver dig mulighed for at matche produkterne med den perfekte kop til dit barns individuelle udvikling. Selvstændigt drikkeri er et vigtigt skridt i dit barns udvikling tiger Vi ønsker at gøre overgangen fra amning eller flaske til sutteflaske så nem og behagelig som muligt. Sammen med læger har vi sikret, at hver kop stimulerer og støtter udviklingen af dit barns motorik og drikkefærdigheder. Uanset om dit lille barn bruger brystvorter, en blød eller hård drikkekop, et sugerør eller en kop til at drikke hele vejen rundt om kanten, kan vi forsikre dig om, at Philips Avent altid har taget hensyn til dit barns behov, når de har designet deres kopper.

Produktdetaljer:
 • Avanceret ventil - lækagesikker drikkevand
 • Blød, bidfast tud til voksende tænder
 • Ergonomisk formet og skridsikker struktur
 • Få dele - nem at samle og rengøre (tåler opvaskemaskine)
 • Kompatibel med Philips Avent flasker og kopper
 • Philips Avent kopper tilpasser sig til dit barns udvikling
Tekniske detaljer:
 • Design : Lilla / Blå
 • Hygiejnehætte, der kan fastgøres
 • Udviklingsstadie: Fra 9 måneder
 • Påfyldningskapacitet: 300 ml
 • BPA-fri
 • Kan tåle opvaskemaskine

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

PHILIPS AVENT

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Philips Avent Sippekop SCF802/02 300 ml lilla/blå fra 9 måneder gammel
5
50 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 40
 
4 stjerner
| 10
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Philips Avent Sippekop SCF802/02 300 ml lilla/blå fra 9 måneder gammel
Philips Avent Sippekop SCF802/02 300 ml lilla/blå fra 9 måneder gammel
67 kr