Philips Avent DECT-babyalarm SCD715/26
-19%
Vejl. pris¹
969 kr
Pris
783 kr
Fri fragt*
Du sparer
186 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A332827

EAN: 8710103849063

Philips Avent DECT-babyalarm SCD715/26
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den sikreste forbindelse til dit barn.

Vores SCD715-babyalarm giver dig mere fleksibilitet med op til 24 timers batterilevetid og krystalklar lyd. Med en temperatursensor, beroligende natlys, vuggeviser og en særlig nattilstand kan du skabe et afslappende miljø for dig og dit barn.

100% privat og fri for forstyrrelser
DECT-teknologien giver en sikker og privat forbindelse, så du kan være sikker på, at du er den eneste, der lytter med. Teknologien garanterer, at der ikke forekommer interferens fra andre sendere som f.eks. babyalarmer, trådløse telefoner og mobiltelefoner.

Krystalklar lyd
DECT-teknologien sikrer krystalklar lyd, så du kan høre enhver fnisen, grineren og hikke i perfekt kvalitet.

Smart ECO-tilstand
Den unikke Smart ECO-tilstand reducerer automatisk lydtransmissionen og forlænger batteriets levetid. Jo tættere du er på dit barn, jo mindre strøm skal du bruge for at opnå en perfekt forbindelse.

Rækkevidde op til 330 meter*
* Indendørs rækkevidde på op til 50 m, udendørs rækkevidde på op til 330 m.

Fremragende driftstid
Den praktiske genopladelige forældreenhed giver dig mere fleksibilitet med op til 24 timers batterilevetid.

Kontroller forbindelsen
Tre lydniveauindikatorer, der viser lydniveauet i dit barns værelse, selv når forældreenheden er slået fra. Forbindelsesindikatoren viser dig, hvornår din babyalarm er inden for rækkevidde og tilsluttet. Forældreenheden giver dig besked, når babyalarmen er uden for rækkevidde eller batteriet er lavt, så du kan være sikker på, at du altid er forbundet med dit barn.

Natlys og 5 vuggeviser
Der er intet som en blid vuggevise og det varme, bløde skær fra natlyset, der beroliger en baby. Du kan vælge en af de 5 beroligende melodier fra et hvilket som helst rum i huset og tænde natlampen for at hjælpe dit barn med at falde hurtigt og nemt i søvn.

Tal med dit barn på afstand
Nogle gange har dit barn bare brug for den beroligende lyd af din stemme. Med et enkelt klik på denne vigtige funktion kan du tale med dit barn, uanset hvor du befinder dig i huset.

Temperatursensor og alarmer
Da spædbørn endnu ikke kan regulere deres kropstemperatur som voksne, kan selv en lille temperaturforskel gøre dig urolig. Med temperatursensoren kan du overvåge rumtemperaturen i dit barns værelse og give en individuel alarm, når temperaturen ændrer sig.

Funktioner:
 • Batteri backup funktion Baby enhed
 • Beroligende natlys
 • Indendørs rækkevidde på op til 50 m
 • Udendørs rækkevidde op til 330 m
 • Intercom-funktion
 • Temperatursensor
 • Batteri- og netdrevet moderenhed
 • Beroligende vuggevise
 • DECT-teknologi
 • Energibesparende Smart ECO-tilstand
 • Indikator for støjniveau: 3 lysdioder
 • Kontroller din forbindelse med LED-alarmer
 • Mikrofonens følsomhedsafbryder
 • LCD-skærm
 • Styring af lysstyrke
Vi anbefaler, at du bruger babyenheden i netdrift. Til automatisk buffering i tilfælde af strømsvigt kan du indsætte fire AA alkalinebatterier (1,5 V, medfølger ikke).
Brug ikke genopladelige batterier. Babyenheden har ingen opladningsfunktion, og genopladelige batterier aden forringes med tiden, når de ikke er i brug.

Tekniske data:
 • Opladningstid for den overordnede enhed: Op til 10 timer
 • Driftstid for moderenheden i batteritilstand: Op til 24 timer
 • Strømforsyning: 120 V (US), 220 til 240 V
 • Automatisk kanalvalg
 • Frekvensbånd: DECT
Inkluderet i leveringen:
 • Baby-enhed
 • Overordnet enhed
 • 2 x strømforsyningsenhed
 • 2 x AA-batterier
 • Bælteclips
 • Batterier til babyenhed: Nej

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

PHILIPS AVENT

Detaljerne giver det final touch

Det vigtigste for Philips Avent er at sikre barnets velvære. Dette formår de ved intens forskning og kliniske undersøgelser for hver af deres produkter. Der er lagt vægt på at barnet udvikler sig og sortimentet er derfor bygget op efter barnets skiftende behov. Philip Avents system er derfor både fleksibelt og dækker alle behov, både for forældre og barn. Derfor kan produkterne som pumpe, opbevaring og madning alle kombineres, for at gøre hverdagen både nemmere og smartere. Du for ikke mindst mere kvalitetstid med dit barn, men tiden bliver også sjovere, når du ikke skal bekymre dig om plejen. Philip Avents drikke-lære-system hjælper tilmed også barnets udvikling. Hele vejen fra bryst, til flaske, til helt uafhlngigt at kunne drikke, hjælper Avent dig på vej ved hvert enkelt skridt. Vi sikre mere glæde og sjov.

Philips Avent Babyalarmer

Det vigtigste ved en babyalarm er at du kan stole på den. Hvis du ikke stoler på din babyalarm, kan du ikke slappe af og hvad nytter den så egentligt. Philips Avent alarmerne er kendt for deres pålidelighed og ikke mindst deres lave stråling, i og med at alarmerne også selv automatisk går på stand by mode, hvor der slet ingen stråling udgives fra produktet. Alarmerne er udstyret med andre smukke detaljer, nogle som endda kan hjælpe dit barn med at falde til ro og måske helt i søvn. Der er integreret musikkasser med slumre effekt og beroligende stjernehimmel projektorer. Philips Avent bestræber sig altså på at skabe et miljø, hvor det ikke mindst bliver nemmere for forældrene, men at både børn og voksne kan være helt rolige.

 

Produkter til amning

For Philips Avent er fokusset under amning det praktiske og ikke mindst komforten. Mælken flyder nemmere, når du er komfortabel og afslappet. Brystpumperne er altså udviklet til at pumpe mælken uden smerter, på behagelig vis og i en position som ikke er anstrengende. Ud over det, har Philips Avent udviklet en opbevaringstaske der kan bruges til at fryse mælken ned, så intet går til spilde.

Philips Avent flasken

Philips Avents flasker er udviklet med et innovativt unikt sugesystem, der gør at der kun føles en lille forskel på amning ved bryst og madning ved flasken. Derfor er flaskerne også i god kombination med amningen. Flaskerne er altso eksternt anatomiske til moderes bryst, hvilket betyder at den brystformede sut sikre at barned kan få naturligt fat. Flasken har der ud over absorberende egenskaber, som designsmæssigt er med til at undgå lækager under madningen. Der er også lagt vægt på, at flasken ikke må være nemmere at sutte på end brystet, så barnet ikke mister interessen. Anti-kolik ventilen sikre, at der ikke dannes vakuum i flasken og man undgår derfor chancen for kolik. Til fordel for forældrene, er flasken også designet med en bred hals, der gør den nem at fylde op og gøre ren. Avents produkter er BPA-fri.

 

Philips Avent sutter

Avents sutter er uden tvivl produceret med fokus på at gøre livet lettere for forældrene. Der er lagt vægt på høj kvalitet, forskellige funktioner og ikke mindst funktioner til børnenes forskellige behov. Der er nogle der lyser i mørket, så man nemmer kan finde den om natten. Der er nogle med ekstra lufthuller, til børnene der suger hårdt på sutten og har behov for ekstra luft til deres bløde hud og ikke mindst, har de alle en ergonomisk form, der sikre en naturlig udvikling af både kæben og ganen hos barnet.

*Baseret på en online tilfredshedsundersøgelse i december 2011 udført af TNS blandt mere end 36.000 kvindelige brugere af børneplejemærker og -produkter i USA, Storbritannien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Polen, Spanien, Rusland og Kina. ->

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Philips Avent DECT-babyalarm SCD715/26
5
221 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 174
 
4 stjerner
| 42
 
3 stjerner
| 5
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Philips Avent DECT-babyalarm SCD715/26
Philips Avent DECT-babyalarm SCD715/26
Vejl. pris¹ 969 kr
783 kr