Peg Perego-forlængelse af baldakin til barnestole
-73%

Peg Perego-forlængelse af baldakin til barnestole


Vejl. pris¹
1.183 kr
Pris
320 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
863 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A306177

EAN: 8005475414187

Peg Perego-forlængelse af baldakin til barnestole
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det åndbare betræk trækkes over det eksisterende betræk og giver en behagelig følelse ved høje temperaturer. Den kan nemt fjernes og vaskes.

Egnet til følgende produkter:
  • Primo Viaggio Lounge bæresele til spædbørn
Tekniske detaljer:
  • Kan vaskes i hånden op til max. 30°C.
  • Materiale: betræk af 100 % Lyocell, TENCEL®.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Peg Perego

Med familien i fokus

Peg-Pérego blev grundlagt af Lucio Pérego i 1949 og er en italiensk, familieejet virksomhed, som succesfuldt har udviklet innovative produkter af høj kvalitet gennem de sidste årtier. Virksomheden producerer i Italien, USA, Brasilien samt Canada og sælger deres eftertragtede produkter globalt. Peg-Pérego er drevet af at udvide deres produktionsmetoder, for altid at leve op til de højeste sikkerhedskrav samt kvalitetsstandarder. Dette genspejles såvel i produkternes internationale popularitet som i de mangfoldige og godkendte testresultater. Peg-Péregos mål er at gøre hverdagen nemmere for familier, af hvilke grunde de fokuserer på at frembringe moderne produkter med funktionelle, innovative og brugervenlige funktioner. Mange års erfaring på det internationale marked har resulteret i, at familievirksomheden Peg-Pérego kan tilbyde en bred vifte af mange forskellige produkter inde for kategorierne autostole, barnevogne, klapvogne, tvillingevogne, højstole, pusletasker, m.m. Derudover producerer Peg-Pérego også praktisk barnevognstilbehør, for eksempel i form af adaptere, sædeindlæg, transporttasker og solskærme.

Vores Topsellers

Peg Perego-forlængelse af baldakin til barnestole
Peg Perego-forlængelse af baldakin til barnestole
Vejl. pris¹ 1.183 kr
320 kr