Pampers Premium Protection Pants, størrelse 7, 17 kg+, månedlig æske (1x 123 bleer)

Pampers Premium Protection Pants, størrelse 7, 17 kg+, månedlig æske (1x 123 bleer)


Pris
568 kr
(4,62 kr / Stk)
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A407085

EAN: 8006540759059

Pampers Premium Protection Pants, størrelse 7, 17 kg+, månedlig æske (1x 123 bleer)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Detaljer om produktet:
  • Protection Pampers Premium Pants, str. 7, 17 kg+, månedlig æske
  • Pampers Komfort og beskyttelse med Pants til nem påklædning
  • Med en revolutionerende Stop & Protect-pose, der hjælper med at forhindre lækage bagpå - for op til 12 timers allround lækagebeskyttelse
  • Når din baby bliver mere aktiv og vender sig under bleskift, har du brug for en ble, der sidder behageligt, giver pålidelig beskyttelse og følger alle dine bevægelser.
  • Pampers Protection Derfor tilbyder Premium Pants vores blødeste komfort og beskyttelse med 360° komforttilpasning takket være ultrabløde og strækbare materialer, der tilpasser sig din aktive babys bevægelser.
  • Pampers Protection Pampers Som alle bukser er Premium Pants nemme at skifte: de kan tages på med et enkelt træk, tages af ved at rive forsigtigt i siderne, rulles sammen og lukkes med den selvklæbende strimmel for nem bortskaffelse - selv når babyen bevæger sig frem og tilbage
  • Dermatologisk testet og indeholder 0 % EU-parfumeallergener (i overensstemmelse med EU's kosmetikforordning nr. 1223/2009n)

Inkluderet i leveringsomfanget:
  • Pampers Protection 123x Premium Pants, størrelse 7, 17 kg+


Pampers Windelgrößen

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Pampers

Pampers – pasform og sugeevne i højeste kvalitet

Pampers er verdenskendt og har i mere end 4 årtier produceret mærkebleer. I samarbejde med eksperter, læger og forældre har firmaet således kunnet byde på innovative produkter, som lever op til barnets behov. Børns udvikling gennemgår de første år så mange forskellige trin, så der kræves bleer som er specielt tilpasset barnets udvikling. Der er således forskel om en nyfødt blot ligger ned eller om et barn løber rund og opdager sin verden. Barnets tendens til øm hud og den krævede pasform kan også være meget forskellig og det er alt sammen aspekter, som kræver forskellige bleer og klude. Pampers sætter fokus på barnets velfærd og understøtter blandt andet Unicefs kamp mod stivkrampe.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Pampers Premium Protection Pants, størrelse 7, 17 kg+, månedlig æske (1x 123 bleer)
5
42 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 39
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Pampers Premium Protection Pants, størrelse 7, 17 kg+, månedlig æske (1x 123 bleer)
Pampers Premium Protection Pants, størrelse 7, 17 kg+, månedlig æske (1x 123 bleer)
568 kr
(4,62 kr / Stk)