NUK Turkis babybørste og kam med naturlige svinehår

NUK Turkis babybørste og kam med naturlige svinehår


  • NUK Lyserød babybørste og kam med naturlige svinehår
  • NUK Grøn Babybørste og kam med naturlige svinehår

79 kr
Pris
63 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
16 kr (20%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A122081

NUK Turkis babybørste og kam med naturlige svinehår
Blød og naturlig babybørste bestående af 100% svinehår. Kammen har afrundede spidser, således at den beskytter den sarte babyhud optimalt. Enkel håndtering takket være det ergonomiske design. Det flotte sæt, som er specielt designet til babyens sarte hovedbund, kan fås i tre forskellige farver.

Den bløde børste kan også anvendes til en behagelig hovedbundsmassage.

Produktdetaljer:
  • Til daglig pleje.
  • Børste med 100% blødt svinehår
  • Kam med afrundede spidser, som beskytter hovedbunden

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.
NUK Turkis babybørste og kam med naturlige svinehår
79 kr
63 kr
Top mærker