NUK Sutteflaske til Nature 6-18 måneder, beige i et sæt med 4 stk.
Bæredygtig -50%

NUK Sutteflaske til Nature 6-18 måneder, beige i et sæt med 4 stk.


Variant:
 • NUK Sutteflaske til Nature 6-18 måneder, rød i et sæt med 4 stk.
 • NUK Sutteflaske til Nature 6-18 måneder, beige i et sæt med 4 stk.
 • NUK Sutteflaske til Nature 6-18 måneder, grøn i et sæt med 4 stk.

Vejl. pris¹
210 kr
Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
106 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A329510

NUK Sutteflaske til Nature 6-18 måneder, beige i et sæt med 4 stk.
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK For Nature Sut, ortodontisk form, fremstillet af naturgummilatex, størrelse 2

Sutten til Nature fra NUK er fremstillet af 98 % naturlige råvarer, fordi det er naturligt, der lindrer bedst.
Den bløde sut er lavet af ren naturgummi, og de hårde dele af sutten er lavet af bæredygtig plast*. Naturgummi er et rent plantebaseret råmateriale, der er særligt blødt, varmt og fleksibelt. Det betyder, at dit barn kan føle sig trygt og godt tilpas.

Men når det gælder bæredygtighed, stopper NUK ikke bare ved råmaterialer med sin dummy NUK For Nature . NUK går et skridt videre. Af hensyn til din og dit barns fremtid pakker NUK sine For Nature dummies i 100 % FSC-certificeret papir, som du kan genbruge super nemt via papiraffald.
For at gøre CO2-fodaftrykket endnu mindre optimerer NUK hele sin produktion med grøn elektricitet, fra råmaterialer til produktion. Spørgsmålet om klimavenlighed ligger NUK særligt på sinde, og derfor arbejder de hver dag på at blive endnu mere naturlige og bæredygtige tiger .

Formen original NUK er også inspireret af naturen: rund i toppen og flad i bunden. På denne måde lægger sutten NUK For Nature sig mod barnets gane og giver plads til tungen. Desuden accepteres den af mange spædbørn, er særlig ammevenlig og hjælper med at forebygge fejlstillinger i tænder og kæbe.

Disse NUK dukker er lavet af naturgummilatex og 100% fremstillet i Tyskland. De er naturligvis BPA-fri og overholder den europæiske sikkerhedsstandard EN1400. Læs omhyggeligt advarslerne og brugsanvisningerne på indersiden. Latexdukker skal udskiftes hver anden måned, men senest når de begynder at klistre.

Produktdetaljer:
 • Design : Beige
 • Fremstillet af mere end 98% naturlige råvarer
 • Fremstillet af naturgummi og bæredygtig plast*.
 • Produceret på en ressourcebesparende måde med grøn elektricitet, CO2-reduceret og energieffektivt fremstillet
 • Original NUK Shape - inspireret af naturen, især ammevenlig
 • Hjælper med at forhindre fejlstilling af tænder og kæber
 • BPA-fri
 • 100% papiremballage
 • Leveringsomfang: 2 x NUK Til Nature dummies
 • Velegnet fra 6-18 måneder

*Denne plast er et materiale, der kan spores 100 % til vedvarende ressourcer gennem den ISCC PLUS-certificerede massebalanceproces.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Sutteflaske til Nature 6-18 måneder, beige i et sæt med 4 stk.
4.5
4 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Sutteflaske til Nature 6-18 måneder, beige i et sæt med 4 stk.
NUK Sutteflaske til Nature 6-18 måneder, beige i et sæt med 4 stk.
Vejl. pris¹ 210 kr
104 kr