NUK Sut Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grå/hvid

NUK Sut Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grå/hvid


Variant:
 • NUK Sut Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grå/hvid
 • NUK Sutteflaske Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grå/rød

Vejl. pris¹
112 kr
Pris
106 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A329563

NUK Sut Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grå/hvid
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
De populære Disney-figurer Mickey & Minnie Mouse i NUK serien
Med NUK "Disney"-dukkerne bliver Mickey dit barns nye følgesvend. De verdensberømte Disney-figurer Mickey og Minnie Mouse glæder både små og store Disney-fans. Fordyb dig i den fantastiske Disney-verden med NUK dukkerne!

NUK Trendline silikone-sut: er modelleret efter det kvindelige bryst under amning
Dag efter dag har vores små børn mange spændende eventyr at opleve. Sutten er en pålidelig ven, der giver dit barn en følelse af sikkerhed og tryghed. Uanset om fremmede ansigter, lyde eller omgivelser har bekymret dit barn, vil det velkendte og instinktive sug på sutten hurtigt få det til at slappe af igen. For at optimere denne velværefaktor yderligere har NUK , opfinderen af den kæbevenlige sut, gjort Original formen endnu bedre. Den er modelleret efter det kvindelige bryst under amning, som passer perfekt i munden, når dit barn sutter på den. Det særlige ved denne attrap er, at den er særlig tynd og smal for at mindske presset på tænder og kæbe. Den flade sugedel og den glatte underside sikrer en behagelig mundfornemmelse og giver tungen masser af plads til den naturlige sugebevægelse. NUK Sutterne tilpasser sig perfekt til barnets gane og accepteres derfor særligt hurtigt af babyer. De sørger for afslapning for dit barn og for dig.

NUK Space Soother Soother: Lader den sarte babyhud ånde
Din babys hud er sart og følsom, og derfor er sutterne på NUK Space designet til at give huden luft og plads til at ånde. Takket være sin unikke Design s er Space sutten ikke kun skånsom mod huden, den ser også godt ud og fås i mange smukke designs. Sutten på sutten NUK Space har formen original NUK , som er inspireret af moderens bryst under amning. På denne måde støtter sutten fra NUK din babys naturlige mundudvikling.

Af hensyn til bæredygtighed: NUK Soother med genanvendelig emballage
Bæredygtighed er meget vigtigt for os. Vi ønsker at give dig mulighed for at bruge vores emballage efter udpakning i stedet for at smide den ud. Alle sutter fra NUK leveres nu i en robust, genanvendelig æske, der holder sutten ren og beskytter den - en ideel løsning til at beskytte din babys yndlingskammerat mod snavs og fugt, især når du rejser.

Alle sutter på NUK har NUK Air System. En ventil gør det muligt for luften at slippe ud fra den sugende del. Det holder den dejlig blød og lindrer kæben.

NUK er 100% fremstillet i Tyskland. De er naturligvis BPA-fri og opfylder den europæiske sikkerhedsstandard EN1400.

Produktdetaljer:
 • Design : Mickey Mouse i grå/hvid
 • Silikone sut
 • BPA-fri
 • Specielt udviklet til den særligt følsomme babyhud
 • Maksimal luftcirkulation gennem ekstra store åbninger i mundpladen
 • Tynd og smal suttehals - reducerer trykket på kæbe og tænder
 • Fladere sugeparti og glattere underside - for mere plads til den naturlige sugebevægelse
 • Størrelse 2, fra 6-18 måneder
 • Leveringsomfang: 4 x NUK Disney Mickey Disney Mouse Space Silikone sutteflaske

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Sut Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grå/hvid
5
12 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 12
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Sut Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grå/hvid
NUK Sut Space Disney "Mickey" 6-18 måneder, 4 stk. i grå/hvid
Vejl. pris¹ 112 kr
106 kr