NUK Soother fuld Følsom silikone størrelse 2 grøn / blå 4 stykker fra den 6. måned

NUK Soother fuld Følsom silikone størrelse 2 grøn / blå 4 stykker fra den 6. måned


Variant:
 • NUK Soother fuld Følsom silikone størrelse 2 grøn / blå 4 stykker fra den 6. måned
 • NUK sut Sensitiv Silikone Gr. 1 grøn/blå 4 Stk fra fødslen

Pris
136 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A291649

NUK Soother fuld Følsom silikone størrelse 2 grøn / blå 4 stykker fra den 6. måned
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NUK-følsom napp: især blid mod vores kære

Når din lille bliver født, er selv den friskeste, møre babyhud særlig følsom. Af denne grund har NUK Sensitive NUK udviklet den følsomme soother til grundlæggende babyudstyr. Denne napp er lavet af 100% blød silikone og er derfor særlig skånsom over for følsom babyhud. Takket være sin fleksible og let buede form ligger den op mod det lille ansigt næsten som en anden hud. Derudover er næsen ikke dækket, og vejrtrækningen er derfor ikke vanskeliggjort for din elskede.

NUK-følsom napp fås i forskellige farver. Design Silikone napp er frisk og alsidig, så den respektive variant ser godt ud med ethvert tøj. Den pladsbesparende emballage fungerer også som en praktisk transportkasse og kan også bruges til hygiejnisk forberedelse i mikrobølgeovnen. Smokken er velegnet til børn i nyfødt alder op til små opdagere på 18 måneder. Så din kære starter især blidt ind i deres spændende liv!

NUK Pacifier: Naturen som vores rollemodel

Fordi starten af ??livet er specielt spændende for din lille, er det især NUK vigtigt, at din baby føler sig komfortabel og kan udvikle sig uhindret på alle tidspunkter. Den særlige form på NUK-napp giver en god feel-good-faktor: Den sugende del er ikke kun særlig blød, men ligner også mors bryst, når du ammer. Formen understøtter den naturlige sugende bevægelse, der spiller en vigtig rolle ikke kun for fodring, men også for at lære vigtige tigerfærdigheder. Under denne instinktive proces koordinerer babyer mange muskler og træner dem på samme tid. Disse muskler er nødvendige senere for at sluge, tygge og tale ordentligt.

Når din elskede vokser kontinuerligt, vokser kæberne og ganen også støt. NUK-følsom napp fås derfor i to størrelser, så det kan vælges, så det passer til barnets alder i hver vækstfase. Takket være sin form, størrelse og materiale tilpasser den ekstra bløde, sugende del af napp komfortabelt sig til babyens mund og efterlader nok plads til sugende bevægelse såvel som tunge og tænder. Dette reducerer risikoen for forkert justering af tænder eller kæber. Eksperter er også overbeviste: 90% af børnelægerne, der blev undersøgt efter NUK's ordre, vil anbefale denne ortodontisk korrekte napp fra NUK weiterempfehlen *.

Af hensyn til bæredygtighed: silikone soother med genanvendelig soother box

Nærhed af emballagen er meget NUK vigtig for os. ville NUK gerne give NUK-forældre muligheden for at fortsætte med at bruge emballagen efter udpakning i stedet for at smide den væk. Hver NUK-napp leveres i en robust, genanvendelig transportboks. Dette holder den respektive napp ren og giver beskyttelse - en ideel løsning til at beskytte babyens kæreste ledsagere mod snavs og vådhed, især når du er ude og omkring.

produktdetaljer:
 • 100% ekstra blød silikone, især blid
 • Design: Grøn / Blå
 • Størrelse: Størrelse 2 (6 - 18 måneder)
 • Velegnet til nyfødte
 • Original NUK-form, der emulerer kvindebrystet
 • Ekstra blød sugende del for at reducere risikoen for fejl i tænder og kæber
 • Fri for BPA
 • 4 stykker pr. pakke
 • Fås i forskellige farver

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Vores Topsellers

NUK Soother fuld Følsom silikone størrelse 2 grøn / blå 4 stykker fra den 6. måned
136 kr