JULEGAVERABAT 🎁
JULEGAVERABAT 🎁
kopiér koden:
SJT8344
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent din kupon
NUK Drikkeflaske Junior Kop, Color Change , mint

NUK Drikkeflaske Junior Kop, Color Change , mint


Variant:
  • NUK Drikkedunk Flexi Cup, Color Change , blå
  • NUK Drikkeflaske Junior Kop, Color Change , mint

Pris
52 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A311398

EAN: 4008600387183

NUK Drikkeflaske Junior Kop, Color Change , mint
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det er sjovt! Endelig er der noget, der gør det sjovt at drikke vand. NUK Junior Kop med kamæleon-effekt vil glæde dit barn, fordi motivet på koppen skifter farve. Det er svært at tro! Dit barn vil nyde at drikke mere og vil gribe efter koppen igen og igen. Endnu mere utroligt!
De temperaturfølsomme områder på overfladen af NUK Junior Cup med Chameleon Effect reagerer på varme. Ved blot at holde og gnide med de varme hænder kan dit barn ændre farverne på designet. Ved at gøre det at drikke til en legende oplevelse forbedres barnets drikkeadfærd på en meget naturlig og glad måde.

NUK kopperne med kamæleon-effekt er naturligvis også lækagesikre og har mange andre praktiske ekstraudstyr, afhængigt af hvilken kop du vælger. Du kan finde kamæleon-effekten på en lang række kopper på NUK . Egnet til børn fra 12 måneder og op til 24+ måneder.

De kan stå på egne ben, tumle rundt, tale, spise og drikke selv... de forandringer, der sker i løbet af de første to år, er intet mindre end mirakuløse.
Så det er ikke underligt, at "flaskerne" også er ved at ændre sig: NUK Junior Cup er specielt udviklet til mobile og aktive børn fra 18 måneder. Når du er tørstig under legen, kan den lækagesikre, bløde push-pull-tud af gennemsigtig silikone nemt åbnes og lukkes. NUK Junior Cup er fremstillet af et ultralet, ekstremt robust materiale (PP), så den ikke vejer for meget, når du er ude, hvilket gør den ideel til leg og sport i al slags vejr. Junior Cup er kompatibel med alle andre NUK First Choice artikler. Den supplerer den gennemprøvede serie NUK First Choice med en løsning til de aktive børns store tørst.

Til de store eventyrere: NUK Junior Cup - mobil og aktiv, oplev verden på dine egne fødder.

Produktdetaljer:
  • Ved forsigtig gnidning eller varm væske skifter det interaktive koppedesign farve
  • Læksikker, blød push-pull-tud af gennemsigtig silikone
  • Med beskyttelseshætte og praktisk klip til fastgørelse på taske eller bukser
  • Kop fremstillet af let og robust materiale (PP)
  • Påfyldningskapacitet: 300 ml
  • BPA-fri
  • Kompatibel med NUK First Choice flasketilbehør

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Drikkeflaske Junior Kop, Color Change , mint
4.5
54 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 37
 
4 stjerner
| 14
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Drikkeflaske Junior Kop, Color Change , mint
NUK Drikkeflaske Junior Kop, Color Change , mint
52 kr