NUK Action Cup blødt sugerør, lækagesikkert fra 12 måneder grøn

NUK Action Cup blødt sugerør, lækagesikkert fra 12 måneder grønPris
67 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A329413

EAN: 4008600398516

NUK Action Cup blødt sugerør, lækagesikkert fra 12 måneder grøn
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Yay - vi er ved at lære at drikke! Selvstændig drikkeri er et af de vigtigste skridt i dit barns udvikling - og det er ret svært. Din lille pige har brug for meget tålmodighed og dygtighed. NUK ønsker at støtte dit barn i læringen og har udviklet NUK Evolution kopper til dette formål: Drikkekopper, der vokser med dit barn, i to størrelser og med forskellige drikkedele.

At lære at drikke i praksis
NUK Action Cup er perfekt til babyer og småbørn, hvis trang til at bevæge sig og handleradius vokser for hver dag, der går. Det fleksible og ekstremt bløde drikkestrå er med i alle aktiviteter. Det gør det nemt at drikke og er særligt skånsomt for ganen og tandkødet. Til transport forsvinder sugerøret ind i låget med et drej. Så den kan hverken lække eller blive snavset.

NUK Action Cup - Lær at drikke i praksis
NUK Action Cup er perfekt til babyer og småbørn, hvis trang til at bevæge sig og handleradius vokser for hver dag, der går. Det fleksible og usædvanligt bløde sugerør kan klare enhver aktivitet. Det gør det nemt at drikke og er særligt skånsomt for ganen og tandkødet. Til transport forsvinder sugerøret ind i låget med et drej. Så den kan hverken lække eller blive snavset.

NUK Action Cup - Cool drikkestrå, fuld aktion
Bægeret er fremstillet af et robust materiale af høj kvalitet, 100 % BPA-fri og trykt med søde motiver. Den består af ekstra få enkeltdele, som kan skilles ad og samles igen på ingen tid. Alle dele er nemme og effektive at rengøre.

Fleksibel og sikker i alle situationer
Takket være de mange kombinationsmuligheder tilbyder NUK koppesortimentet den rigtige kop til alle udviklingstrin.
Hvert tilbehør er designet til at passe til en anden indlæringsfase og kan nemt udskiftes, efterhånden som dit barns færdigheder øges. På den måde får dit barn altid den støtte, det har brug for i det øjeblik, det har brug for, og det bevarer det sjove ved at lære at drikke.

Produktdetaljer:
  • Design : grøn
  • Blødt sugerør, særligt skånsomt for ganen og tandkødet, velegnet til børn fra 12 måneder og opefter
  • Drejelukning beskytter sugerøret på farten
  • Kop fremstillet af robust materiale (PP)
  • Kompatibel med NUK Evolution kopserien
  • Utæthed
  • NUK anbefaler, at Action Cup vaskes i hånden
  • Påfyldningskapacitet: 230 ml
  • BPA-fri

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

NUK

Kun det bedste til de små

NUK har siden 1956 udviklet produkter som ikke kun understøtter barnets livscyklus, men som også letter forældrenes opgaver. Ved fremstilling af sutter er der stor fokus på suttehovedets ortodontiske samt naturlige form, således at den tilnærmelsesvis minder om moderens bryst. NUK tilbyder på et bredt samt dybt sortiment, bestående af blandt andet sutter, flasker og babyalarmer.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: NUK Action Cup blødt sugerør, lækagesikkert fra 12 måneder grøn
4.5
24 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 19
 
4 stjerner
| 3
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

NUK Action Cup blødt sugerør, lækagesikkert fra 12 måneder grøn
NUK Action Cup blødt sugerør, lækagesikkert fra 12 måneder grøn
67 kr