noppies Poloshirt River side Aurora
Bæredygtig -48%
Størrelsesguide
Variant:
  • noppies Poloshirt River side Aqua Splash
  • noppies Poloshirt River side Aurora

149 kr
Pris
78 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
71 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A267032

noppies Poloshirt River side Aurora
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Denne poloshirt fra Noppies er fremstillet af smidig bomuld med en let vævet struktur. Toppen har en ribstrikket krave med knapper, så den nemt kan komme over dit barns hoved. Desuden har den tætsiddende beklædning et diskret Print med en fisk på forsiden. Sæt poloshirten sammen med jeans eller Shorts , og fuldend outfittet med sneakers. Denne beklædningsgenstand er produceret på en miljøbevidst måde og er fremstillet af økologisk materiale med GOTS-certificering.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 100 % økologisk bomuld
  • Kan vaskes ved 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: noppies Poloshirt River side Aurora
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

noppies Poloshirt River side Aurora
noppies Poloshirt River side Aurora
149 kr
78 kr