noppies Barselskjole Negin mørkeblå
-48%
Størrelsesguide

520 kr
Pris
273 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
247 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A266681

noppies Barselskjole Negin mørkeblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Negin graviditetskjole fra Noppies fremstillet af et blødt mix af materialer. Denne fine strikmodel strækker sig, når dit barn begynder at vokse synligt, og omslutter din krop smukt. Midikjolen har en lynlås bagpå for at gøre det så nemt som muligt at tage den af og på. Det strikkede, all-over-design giver et unikt touch. Modellen har trekvartærmer og en rund halsudskæring.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 60% polyester, 37, viskose, 3% elastan.
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Barselskjole Negin mørkeblå
noppies Barselskjole Negin mørkeblå
520 kr
273 kr