noppies Barselskjole Mai mørkeblå
-40%
Størrelsesguide

717 kr
Pris
430 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
287 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A255360

noppies Barselskjole Mai mørkeblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Barselskjolen Marron fra Noppies er lavet af et blødt strækstof, så din runde mave fremhæves smukt. Du kan bære denne beklædning både under og efter din graviditet. Midikjolen har også et blondeovertræk med trekvart ærmer. Den stilfulde model kan lukkes ved hjælp af en droplukning på bagsiden. Kombiner denne kjole med f.eks. pumps eller ankelstøvler.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 66% viskose, 30% polyester, 4% elastan
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Barselskjole Mai mørkeblå
noppies Barselskjole Mai mørkeblå
717 kr
430 kr