noppies Barselskjole Mai mørkeblå
-35%
Størrelsesguide

478 kr
Pris
313 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
165 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A255359

noppies Barselskjole Mai mørkeblå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kjole Mai fra Noppies er en ode til det nålestribet design, som er på mode i alle variationer denne sæson. Modellen til gravide har et nålestribet design og er fremstillet af et blødt bomuldsblandingsstof. Takket være stoffets strækbarhed har dit barn og din krop masser af plads til at udvikle sig og ændre sig i det. Midi-modellen omfavner din stadig mere synlige mave smukt og er udstyret med et stilfuldt bindebælte. De trekvartærmer og den runde halsudskæring giver modellen det helt rigtige touch.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 66% viskose, 30% polyester, 4% elastan
  • Kan vaskes op til 40 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

noppies Barselskjole Mai mørkeblå
noppies Barselskjole Mai mørkeblå
478 kr
313 kr