New Classic Toys færge
Vejl. pris¹
435 kr
Pris
402 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300886

EAN: 8718446109042

New Classic Toys færge
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
På beholderne er der en rund metalplade underlagt, hvormed containerne kan læsses med en lademagnet på kranen (ikke inkluderet) aden. På den permanent monterede bro finder du alt hvad du behøver: bevægeligt rat, sirener og en redningskrans (permanent monteret). Alle produkter, der tilhører havnen, passer sammen og er velegnede til enten at løfte containerne med kran eller transportere dem på vejen såvel som ad søvejen.

New Class ic Toys tilbyder legetøj, der bidrager til barnets positive udvikling. Sikkerhed og glæde ved at spille er i forgrunden. Alle produkter fra New Class ic Toys opfylder de europæiske sikkerhedsstandarder for legetøj.

Vores legetøjssortiment inkluderer produkter fremstillet af ærlige og holdbare materialer. Med New Class ic Toys videreføres traditionelt spil til næste generation på en måde, der er relevant for nutiden. På denne måde hjælper vi med at sikre, at leg er lærerigt og værdifuldt.

Produktdetaljer:
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 49,5 x 10 x 17,5 cm.
  • Materiale: træ
  • Alder: fra 3 år

Forsigtig
Ikke egnet til børn under tre år. Indeholder små dele, der kan sluges. Kvælningsfare!

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: New Classic Toys færge
5
2 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 2
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

New Classic Toys færge
New Classic Toys færge
Vejl. pris¹ 435 kr
402 kr