nature Zoo of Denmark  Økologisk rangle - giraf, gul
Bæredygtig
Vejl. pris¹
139 kr
Pris
135 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A302044

EAN: 5713194906069

nature Zoo of Denmark Økologisk rangle - giraf, gul
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den lille danske virksomhed nature Zoo har specialiseret sig i hæklet legetøj til babyer. Desuden lægger nature Zoo stor vægt på de anvendte materialer og kvalitet, så artiklerne er håndlavede. De arbejder hovedsageligt med bambusgarn eller nuttet bomuld. Disse materialer er alle omfattet af Oeko-Tex Standard 100 og købes fra virksomheder, der er FSC-certificeret. Derudover er især bambusgarnet et meget fint garn, som passer perfekt til babyens bløde hud.

Denne smukke rangle i Design af en giraf overbeviser med sin førsteklasses økologiske kvalitet. Den bløde økologiske bomuld inviterer dig til at nusse og får babyens øjne til at stråle. Denne gule rangle er en perfekt gave til babyer. Den leveres endda i en smuk gaveæske (lavet af genbrugspapir). Artiklen kan vaskes i hånden ved 30 °C.

Produktdetaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 5 x 5 x 14 cm.
  • Materiale udenpå og fyld: Certificeret økologisk bomuld
  • Emballagemateriale: Genbrugspapir
  • Gaveæske
  • Vægt: 100 g
  • Plejeanvisninger: Håndvask ved 30 °C, ikke egnet til tørretumbler
  • Alder: fra fødslen

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: nature Zoo of Denmark Økologisk rangle - giraf, gul
4.5
7 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

nature Zoo of Denmark  Økologisk rangle - giraf, gul
nature Zoo of Denmark Økologisk rangle - giraf, gul
Vejl. pris¹ 139 kr
135 kr