name it Sweatjakke Nmmobeng Dark Sapphire
Bæredygtig -11%

name it Sweatjakke Nmmobeng Dark Sapphire


Størrelsesguide

201 kr
Pris
179 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
22 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A31985200000001

EAN: 5715100910931

name it Sweatjakke Nmmobeng Dark Sapphire
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Mærkekvalitet fra name it .

name it behandler vores miljø ansvarligt. Derfor er dette produkt fremstillet af økologisk bomuld, der er dyrket uden brug af pesticider og kunstgødning. Det kan vi godt lide, fordi det er sundere for arbejderne på bomuldsplantagerne og beskytter naturen. Bomulden er også dejlig blød og naturlig at have på.

Modern e Sweat-jakke i Color blocking Design med hætte og lynlås med hageskærm. Jakken er lavet af blød økologisk bomuld med spandex-indhold, som garanterer maksimal fleksibilitet og bevægelsesfrihed.

Produktdetaljer:
 • Sweatjakke med hætte
 • Blød økologisk bomuld
 • Almindelig pasform
 • Lynlås med hageskærm
 • Bløde ribstrikkede manchetter
Materiale og plejeanvisninger:
 • Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% elastan.
 • Maskinvask, halvt læs, kort centrifugering ved 40 °C
 • Må ikke bleges
 • Må ikke renses tørt
 • Må ikke bruges i tørretumbler
 • Hæng til tørre
 • Strygejern på medium indstilling


Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
46 kr
Pris
93 kr
Pris
312 kr
Pris
186 kr
Pris
201 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

name it Sweatjakke Nmmobeng Dark Sapphire
name it Sweatjakke Nmmobeng Dark Sapphire
201 kr
179 kr