name it Langærmet skjorte 3 pak Nbfrihanne Café Au Lait
Bæredygtig -11%

name it Langærmet skjorte 3 pak Nbfrihanne Café Au Lait


Størrelsesguide

171 kr
Pris
153 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
18 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A32959300000005

EAN: 5715207699050

name it Langærmet skjorte 3 pak Nbfrihanne Café Au Lait
Mærkekvalitet fra name it .

Den komfortable langærmede skjorte i en praktisk 3-pakke af blød økologisk bomuld sikrer en behagelig følelse. Den indeholder 3 forskellige farver og motiver, så din lille pige kan variere sit tøj hver dag. Den løse pasform og det elastiske stof giver dit barn masser af bevægelsesfrihed, når det leger eller tumler rundt. Skjulte trykknapper på venstre skulder gør det nemt at tage den af og på.

Økologisk bomuld dyrkes uden brug af farlige pesticider eller syntetisk gødning - det skaber bedre forhold for bomuldsbønderne, naturen og dit barn.

Produktdetaljer:
 • Pakke med 3 langærmede skjorter til små piger
 • Forskellige farver
 • Rund hals
 • Skjulte trykknapper
 • Almindelig pasform
Materiale og plejeanvisninger:
 • Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% elastan
 • Maskinvask ved max. 40 °C i programmet for skånsom vask
 • Må ikke bleges
 • Må ikke tørretumbles
 • Hæng til tørre
 • Strygejern på medium indstilling


Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
179 kr
Pris
117 kr
Pris
199 kr
Pris
120 kr
Pris
245 kr

Bæredygtighed

Økologisk bomuld

Økologisk bomuld kommer fra kontrolleret økologisk dyrkning. Dette forbyder brugen af kemiske pesticider og kunstgødning samt brugen af genetisk modificerede frø. Dette beskytter på den ene side jorden og grundvandet mod forurening og bruger på den anden side mindre vand end konventionelt produceret bomuld, fordi jorden har bedre muligheder for at opbevare vand. En skiftende beplantning sikrer også en sundere og derfor mere robust jord. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af økologisk bomuld, omfatter Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard og Better Cotten Initiative (BCI). Ud over at mærke økologisk bomuld garanterer GOTS og BCI også overholdelse af sociale standarder inden for forsyningskæden.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

name it Langærmet skjorte 3 pak Nbfrihanne Café Au Lait
name it Langærmet skjorte 3 pak Nbfrihanne Café Au Lait
171 kr
153 kr