Erstatningsforslag til udsolgte produkter

MINIMEIS Skulderbøjle Camouflage
p.t. udsolgt

Pris
1.699 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A343315

EAN: 7072255000473

MINIMEIS Skulderbøjle Camouflage
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Kan bruges fra 6 måneder til 5 år.

Maksimal bærekomfort for aktive forældre og en behagelig og naturlig siddestilling for de små opdagelsesrejsende - MINIMEIS kombinerer innovation og sikkerhed med funktionalitet. At udforske verden på fars trygge skuldre er meget sjovt og føles rigtig godt. Det nye dobbelte bueophængssystem fremmer en ideel fordeling af vægten på skuldrene og en sund siddestilling for barnet på korte eller lange ture til fods. Desuden kan MINIMEIS let foldes sammen og gøres flad for nem opbevaring.

Maksimal komfort for forældre og barn
Forældrene får komfort ved at placere barnet på et specielt designet sæde, der svæver lige over skuldrene, hvilket aflaster nakke og skuldre for direkte belastning. Barnets vægt er jævnt fordelt over hele bæreren, hvilket giver mulighed for længere gåture i komfort og stil med glade børn.

Sikre og glade opdagelsesrejsende
Mens du går på opdagelse i verden, sidder dit barn sikkert på dine skuldre, fastgjort af et hoftebælte og benstropper. Der medfølger en sele med skulderstropper for at give ekstra støtte til overkroppen til de yngste børn (6 til 10 måneder). Et udtrækkeligt polstret sæde giver maksimal komfort for barnet. Det støttende ryglæn er designet til at hjælpe barnet med at sidde oprejst, mens det sidder i bæreselen på dine skuldre.

Lille, men mægtig
Med en vægt på kun 1,5 kg er MINIMEIS den letteste barnevogn på markedet med en ramme. På trods af sin superlette sammensætning er MINIMEIS skulderbæreren robust og stærk. MINIMEIS har bestået alle sikkerhedsstandardtests af SGS i både EU og USA. Bæreren er testet op til den fastsatte standard på 22 kg. Det holdbare materiale på MINIMEIS kan dog tåle mere vægt.

Tekniske detaljer:
  • Materiale ramme: rustfrit stål
  • Materiale tekstil: 100 % polyester
  • Vægt: 1,6 kg
  • Foldestørrelse: 40 x 30 x 10 cm
  • Kan belastes med op til 22 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
491 kr
Pris
223 kr
Pris
949 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MINIMEIS Skulderbøjle Camouflage
4
41 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 24
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 4
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers