10% i shoppen | 12% i vores app
10% i shoppen | 12% i vores app
Kun idag:
EKSTRA rabat
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg din kupon

Erstatningsforslag til udsolgte produkter

miniland Sæt med chipblød børste, kam og massagebørste
p.t. udsolgt

miniland Sæt med chipblød børste, kam og massagebørste


Variant:

Pris
146 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295374

EAN: 8413082893385

miniland Sæt med chipblød børste, kam og massagebørste
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sæt med blød børste, kam og massagebørste

Pas på din baby og ham Planet. Børste- og kammesættet er lavet af træ og andre 100% naturlige komponenter til skånsom pleje af din baby uden at trække. De er antistatiske, knækker ikke håret og er også miljøvenlige. Blød hårbørste til nyfødte. Den ekstra bløde naturlige børste er udviklet specielt til nyfødte, da den ikke kun kæmmer, men også kærtegner hovedbunden og giver en behagelig følelse. Børste til stimulering af hårvækst. For ældre babyer fremmer træbørsten hårvækst og stimulerer blodcirkulationen ved at børste og massere. Komfortabel og funktionel bæretaske Lavet af 100% økologisk bomuld, øko-tasken er meget behagelig at have spillet altid praktisk, organiseret og beskyttet og meget praktisk til rejsedagene.

Produktdetaljer
  • Blid pleje af din baby
  • 100% naturlige komponenter
  • Med transportpose
  • Materiale: bøg (børster og kam)

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers