Mid Season Update

Mid Season Update hos pinkorblue.dk - Opdag vores nyheder og alle de nye produkter fra vores udvalgte producenter!

Pige med kindsgard klatrestativ

Vores nyheder

Vores udvalgte producenter

#Platzhalter

LIEWOOD

LIEWOOD er et internationalt lifestyle-mærke til børn, der er designet til at forenkle og inspirere familiernes hverdag. Med fokus på funktionalitet og innovation udvikler og producerer LIEWOOD legetøj, indretning, møbler, tilbehør, tøj og sko til babyer og børn. Alle produkter er fremstillet med æstetik, kvalitet og en bevidst livsstil for øje. I vores bestræbelser på at træffe mere bevidste valg bruger vi en lang række genanvendte og certificerede materialer i vores produktion. Vores produkter fremstilles under kontrollerede, sikre og retfærdige forhold af pålidelige leverandører.

MEMBANTU

Mere søvn for babyer og forældre og en følelse af tryghed.
De fleste babyer elsker den beroligende vuggebevægelse i deres forældres arme. Men fra tid til anden har forældre også brug for støtte og tid til andre ting. Det er her, fjedervuggen fra Membantu hjælper: Den regelmæssige, blide bevægelse gør, at babyer falder hurtigere til ro og slapper af lettere. Fjedervuggens motor sikrer en jævn bevægelse, som hjælper babyen med at falde i søvn.  Med vuggestativet kan vuggen sættes op og tages med, hvor der er brug for den og hvor forældrene har brug for lidt tid til sig selv, søskende eller husholdningen.
Alle stoffer er fremstillet af 100 % økologisk bomuld. 

#Platzhalter
#Platzhalter

MODU

Opdag legens uendelige muligheder.
Skumblokke, forbindelsesstykker og hjul - så enkelt er det. MODU garanterer uendelig sjov for alle aldre. Som legetøj, som møbel og som byggesæt, der vokser med barnet, giver mange års sjov og kan udbygges efter ønske.  Opdag utallige unikke legesager og kreationer i naturlig størrelse til at køre, gynge og rulle, hoppe, klatre og balancere med. Frem dit barns motorik gennem åben leg, eller byg sjove rutsjebaner, gyngeheste, balancebrætter og fantasifulde kreationer. Tilpas legetøjet til dit barns alder, og udvid din samling, efterhånden som dit barn vokser og lærer - det er alt sammen en del af det sjove! MODU er et bæredygtigt legetøj med en lang livscyklus. Det er fremstillet i Europa og er 100 % genanvendeligt.

Play & Go

The Breakthrough Product, their toy storage bag is so successful because they took the time to get into the mindset of the kidsand parents who would use it. With help from their kids, Camiel and Colette, they created an intuitive, practical design that makes toy storage fun.  Their first breakthrough product is a toy storage bag and a stylish play mat. A few years later they developed the award winning products Bloom & EEVAA, that are even more practical and multifunctional. Discover Play&Go now! 

#Platzhalter
#Platzhalter

SIX DEGREES

Med vores nyudviklede SIX DEGREES-brand bringer vi ny fremdrift og nye standarder til scootermarkedet. Mærket er skabt ud fra bevægelsesmodellen Six Degrees of Freedom, og vi ønsker at få vores kunder til at bevæge sig, uanset hvor de går. Uanset om det er i parken, på kontoret eller i skolen - med SIX DEGREES-løbehjulene er du altid sporty på farten. Løbehjulene er visuelt imponerende med deres stilfulde design og strålende farver. Premium udstyret gør disse modeller til en pålidelig følgesvend.

Toddlekind

Opdag Toddlekind: din ultimative løsning til stilfulde og sikre legeomgivelser for dit barn. Med en kombination af innovativt design og højeste kvalitet skaber Toddlekind en sikker omgivelse, hvor børn kan slippe deres fantasi løs. Tæpperne er fremstillet af giftfri materialer af høj kvalitet og giver en blød og beskyttende overflade til alle eventyr. Fuldend dit barns værelse med de stilfulde opbevaringskurve, der er perfekte til at organisere legetøj og tilbehør, og som matcher legemåtterne.

#Platzhalter

Vores kindsgard bestsellers

klatre kindsgard