Micralite Carrycot TwoFold Ever green

Micralite Carrycot TwoFold Ever green


Variant:
  • Micralite Carrycot TwoFold Ever green
  • Micralite Carrycot TwoFold Carbon

Pris
1.770 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A282394

EAN: 5060579580070

Micralite Carrycot TwoFold Ever green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ultralight bæreseng til nyfødte
Så hurtigt bliver TwoFold en sportslig barnevogn for nyfødte: Bæresengen placeres simpelthen adapter på rammen af ??TwoFold ved hjælp af TwoFold. Bambusfibrene gør ikke kun karret let, men har også en antibakteriel virkning og hjælper med at transportere fugt fra din baby til det ydre. Babybadet kan også foldes fladt og er derfor let at transportere.

Luftstrømningsnet for åndbarhed
Kompromisløs komfort: Vi bruger kun de bedste materialer til komfort og meget god temperaturregulering. Siderne af bæresengen er lavet af vores unikke Airflow Mesh-stof og derfor meget åndbar. Og hvis du vil have mere ventilation til din baby om sommeren, kan du slippe mere luft takket være sideåbningerne.

Vejrbestandige stoffer
Eventyret med barnet kan ikke begynde tidligt nok! Derfor er vores bæreseng også lavet af vind- og vandtæt stof. Hætten beskytter din baby mod regnen og den skinnende sol. Og hvis vejret skulle overraske dig, kommer bæresengen med en ekstra stormbaldakin.

Inkluderet TwoFold Universal adapter
Bæresengen leveres Universal adapter sammen med TwoFold. Du kan bruge den og uden yderligere forstyrre en babyskål i stedet for at lægge karret på TwoFold. It Adapter er kompatibel med andre mærker som Maxi Cosi, Moderpleje, Joie og Cybex.

Produktdetaljer:
  • Ultra-let babybad med bambusfibre
  • Åndbar luftstrømningsnet
  • Sideåbninger til ekstra ventilation
  • Kan foldes fladt
  • Vejrbestandigt stof
  • Inklusive TwoFold Universal adapter

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topsellers

Micralite Carrycot TwoFold Ever green
1.770 kr