Medela Baby Day & Night sutter 0-6 måneder DUO Sig natur 4 stykker i hvid, rød

Medela Baby Day & Night sutter 0-6 måneder DUO Sig natur 4 stykker i hvid, rød


Pris
119 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A310966

Medela Baby Day & Night sutter 0-6 måneder DUO Sig natur 4 stykker i hvid, rød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Det perfekte 24-timers sæt: Ud over originalen inkluderer Day & Night-sættet også en oplyst sut, så du og din baby ikke behøver at bruge lang tid på at lede efter den trøstende patte om natten. Og fordi den tynde sut heller ikke har nogen ring, bliver din babys søvn ikke forstyrret, hvis han eller hun bevæger sig rundt om natten. Begge sutter er lette, kæbevenlige og ergonomisk formede, og takket være Senso Pearl s ™ i S-barnet er skånsom mod huden - ni ud af ti babyer elsker det! * Let, kæbevenlig og ergonomisk formet, de tre forskellige patter er specielt tilpasset de forskellige udviklingsstadier i din babys mundhule.

Takket være den flade, symmetriske patte kan tungen bevæge sig frit, den tynde aksel minimerer afstanden mellem over- og underkæben. Sutternes lette vægt betyder mindre belastning på munden og ansigtsmusklerne, og den hudvenlige Senso Pearl s ™ sikrer forbedret luftcirkulation mellem S barn og babyens hud. En praktisk beskyttelseshætte er inkluderet for nem transport og nem rengøring. Med Day & Night-indstillingen har du altid den rigtige sut ved hånden til enhver tid på dagen eller natten. Udviklet med jordemødre, tandlæger og taleterapeuter, fremstillet af brancheeksperter med over 85 års erfaring. Ægte schweizisk kvalitet og selvfølgelig BPA og BPS gratis!
* Høj accept: 9 ud af 10 babyer elsker det!

Produktdetaljer:
  • The praktisk 24-timers sæt: indeholder en original og en glød-i-mørk sutter
  • Glød i mørket: Dette gør det let for dig og din baby at finde glød-i-mørke sutten igen hvis det nogensinde går tabt i mørket.
  • Blid på huden: Den hudvenlige Senso Pearl s ™ tillader luften at cirkulere godt mellem sutebarnet og babyens hud
  • Ergonomisk formet: Så din baby kan til enhver tid mærke din beroligende duft
  • Kævevenlig: Takket være den flade, symmetriske patte kan tungen bevæge sig frit i munden. Den tynde skaft minimerer afstanden mellem over- og underkæber
  • Letvægt: Den lave vægt sikrer mindre belastning på munden og ansigtsmusklerne
  • Schweizisk kvalitet: Inspireret af mere end 60 års forskning i amning og naturlig sugning. Udviklet med jordemødre, tandlæger og taleterapeuter, lavet med kærlighed.
  • BPA / BPS fri
  • Leveres med beskyttelseshætte til sikker transport

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Medela Baby Day & Night sutter 0-6 måneder DUO Sig natur 4 stykker i hvid, rød
5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 4
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Medela Baby Day & Night sutter 0-6 måneder DUO Sig natur 4 stykker i hvid, rød
Medela Baby Day & Night sutter 0-6 måneder DUO Sig natur 4 stykker i hvid, rød
119 kr