MAXI COSI Sideseng Lora Essential Graffiti
-13%
Variant:
 • MAXI COSI Sideseng Lora Essential Grey
 • MAXI COSI Sideseng Lora Essential Graffiti

Vejl. pris¹
1.929 kr
Pris
1.686 kr
Fri fragt*
Du sparer
243 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A275400

EAN: 3220660316441

MAXI COSI Sideseng Lora Essential Graffiti
Giv dig selv en pause efter en lang dag. Med den viden, at din baby sover kun en armlængde væk fra dig i sin hyggelige seng. Maxi-Cosi Iora side seng er sofistikeret, tilpasses og har den mest komfortable madras, din baby nogensinde kunne drømme om.

Bare fordi det er tid til at sove, behøver jeres bonding tid ikke afbryes. Takket være de fem forskellige højdepositioner i Iora og den enkle side sengs glidende funktion er din baby altid meget tæt på dig. Planlægger du et lille udflugt eller overnatte hos bedsteforældrene? Intet problem. Den hyggelige Iora barneseng kan nemt foldes og tages med i den praktiske rejsetaske.

Der er så mange førstegangs oplevelser i et barns liv. Det kan være ganske udmattende! Efter en dag fuld af opdagelser og nye fornemmelser, er der intet bedre end at sove hyggeligt og føle sig tryg. Om du har brug for at amme dit barn eller skifter bleer, har Ioras store opbevaringskurv alle vigtige ting ved hånden. Så du kan altid rolige omgivelser reflektere over de smukke oplevelser i dagens løb.

Er du klar til at lade din lille sove i deres eget værelse? Bare flyt Iora barnesengen i børneværelset. Takket være den komfortable madras og den robuste ramme, er sengen perfekt som en fritstående baby seng. Og din baby kan stadig sove i sin egen velkendte seng.

"Net-vinduet" på Iora giver god ventilation og giver din baby mulighed for at kigge ud.

Stofelementerne i Iora er nemme at fjerne og vaskes af maskinen. Så din babys seng altid kan være hygiejnisk.

Med Iora Easy Easy-funktionen passer barneseng perfekt som en sideseng til forældrenes seng, så du kan altid være tæt på din baby. Så i kan nyde samværet også om natten.

Produktdetaljer:
 • Meget behagelig skummadras
 • Enkel glidende funktion
 • Stor opbevaringskurv
 • Nem at sammenfolde og transportere
 • 5 trins højdejustering
 • 2-i-1 sideseng og barneseng
 • Opbevaringskurv kan nem tages ud og vaskes
 • Kan klappes fladt sammen til nem rejse (rejsetaske inkluderet)
 • Sengen kan trækkes op til forældrenes seng.
Tekniske detaljer:
 • Mål (Bredde x højde x længde) : 33 x 50,3 x 83 cm
 • Mål med Inlay (Bredde x højde x længde): 74,8 x 55,4 x 96,4 cm
 • Vægt: 10,8 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Sideseng Lora Essential Graffiti
5
744 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 644
 
4 stjerner
| 92
 
3 stjerner
| 8
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Sideseng Lora Essential Graffiti
MAXI COSI Sideseng Lora Essential Graffiti
Vejl. pris¹ 1.929 kr
1.686 kr