MAXI COSI Rejseseng Iris Iris Essential Graphite
Variant:
 • MAXI COSI Rejseseng Iris Essential Grey
 • MAXI COSI Rejseseng Iris Iris Essential Graphite

Pris
1.379 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A299685

EAN: 3220660325979

MAXI COSI Rejseseng Iris Iris Essential Graphite
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hvilende søvn på alle niveauer for babyer fra fødslen til 3,5 år

Oplev Iris rejseseng. Sov behageligt, uanset hvor du er.
Er der noget bedre end at vise dit barn verden? Med Maxi-Cosi Iris rejseseng har det aldrig været nemmere at tage din lille baby med dig, uanset hvor du tager hen. Uanset om du rejser med en nyfødt eller et lille barn,
Maxi-Cosi rejseseng tilpasser sig til dine behov. Hæv eller sænk madrasbunden.
Det er det, vi kalder det: at sove på et nyt niveau.

På det høje niveau kan du hurtigt lægge din nyfødte ned til en lur. Så snart han vågner, kan du straks holde ham i dine arme igen uden at skulle bøje dig ned. Når din lille dreng er blevet lidt større, kan du nemt sænke madrassen et niveau. De høje netudvendige sider forhindrer din lille dreng i at kravle ud af barnesengen.
En overnatning eller en længere ferie? Uanset hvad du vælger, er Iris-rejseseng den perfekte ledsager. Den kan nemt og kompakt foldes sammen og kan hurtigt opbevares i den bærbare rejsetaske til transport. Den ekstra komfortable madras sikrer, at din lille pige får den afslappende søvn, den har brug for, uanset hvor de er. Uanset om det er en lur eller en godnatdrink, vil din lille pige føle sig som på en sky.

Produktdetaljer:
 • Har to niveauer - et højt niveau til nyfødte og et lavt niveau til småbørn
 • Har en ekstra komfortabel madras, netvindue for god ventilation og aftagelige stofpaneler
 • Kan nemt foldes sammen og transporteres i en rejsetaske
 • Den høje kvalitet og den elegante farve gør rejsesengen til et ægte blikfang
 • Vi anbefaler, at du køber en ekstra rejsesengemadras for at give dit barn endnu mere komfort
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 115 x 67 x 69 cm
 • Mål liggende overflade (længde x bredde x højde): 91 x 52 x 4 cm
 • Rejsetaskens mål (længde x bredde x højde): 57 x 54 x 15 cm
 • Vægt: 5,9 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
222 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Rejseseng Iris Iris Essential Graphite
4.5
83 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 66
 
4 stjerner
| 15
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Rejseseng Iris Iris Essential Graphite
MAXI COSI Rejseseng Iris Iris Essential Graphite
1.379 kr