MAXI COSI Børnesæde Titan i-Size Basic Black
Variant:
 • MAXI COSI Børnesæde Titan i-Size Basic Black
 • MAXI COSI Børnesæde Titan i-Size Basic Grå

Pris
1.863 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A334847

EAN: 8712930176176

MAXI COSI Børnesæde Titan i-Size Basic Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
En praktisk løsning fra baby til småbørn til barn.

Børn vokser hurtigt op og vokser endnu hurtigere ud af deres ting. Maxi-Cosi Titan med sin supernemme justerbare nakkestøtte er designet til fremtidens design t: Hovedstøtten giver en perfekt pasform og maksimal komfort til børn fra 9 kg til 36 kg.

Titan i-Size er udviklet med fokus på beskyttelse, komfort og holdbarhed. Det voksende barnesæde i gruppe 1-2-3 er udviklet i henhold til de højeste sikkerhedsstandarder på i-Size og giver sikkerhed og komfort til børn i alderen 15 måneder til 12 år. For at beskytte dit barn bedst muligt er sidevæggene på Titan i-Size udstyret med integreret G-CELL-teknologi.

Barnestolen i gruppe 1/2/3 anvendes først med en 5-punkts sikkerhedssele og Top Teather til at spænde barnet fast (gruppe 1). Den kan derefter omdannes til et barnesæde i gruppe 2/3 ved hjælp af bilens egen 3-punktssikkerhedssele. Hovedstøtten kan nemt justeres for at opnå den bedste komfort og pasform. ISOFIX -stikkene sikrer, at sædet er solidt og sikkert forbundet med køretøjet.

Maxi-Cosi Titan i-Size er sikker, komfortabel og holdbar. Børnesædet til børn i forskellige aldre opfylder de højeste sikkerhedsstandarder på i-Size og sikrer, at børn i alderen 15 måneder til 12 år sidder komfortabelt og sikkert. For at beskytte dit barn bedst muligt er sidepanelerne på Maxi-Cosi Titan i-Size udstyret med integreret G-CELL-teknologi.

Spar dig selv for stressen ved at køre med en stadig voksende familie. Titan i-Size er hurtig og nem at montere via ISOFIX - og topstropmontering, og småbørn sidder altid sikkert i den komfortable barnestol takket være 5-punktsselen (selen kan bruges op til 4 år/105 cm). Når dit barn er gammel nok til at bruge autostolsselen, kan selen nemt fjernes og gemmes væk. Titan i-Size er designet til at vokse med dit barn.

Sæde mellem grupperne fra 9 kg til 36 kg
Den integrerede GrowSafe-hovedstøtte angiver, hvornår det er sikkert at gå over til den næste aldersgruppe.

Stabil Isofix og montering af topstrop
Takket være Isofix -systemet er denne barnestol altid forsvarligt fastgjort, selv når der ikke sidder et barn i den.

Nakkestøtte let justerbar
Let justerbar nakkestøtteDen let justerbare nakkestøtte på Titan vokser med barnet i 11 trin. Den giver perfekt komfort og sikkerhed til dit barn fra ca. 1 til 12 år.

Komfortabel, multijusterbar siddeposition
5 komfortable sidde- og hvilepositioner fra oprejst siddende til afslappet sovende stilling.

Produktdetaljer:
 • 11-vejs justerbar nakkestøtte
 • 5 forskellige liggepositioner til børn under 4 år
 • 5 komfortable sidde- og hvilefunktioner
 • 5-punkts- eller 3-punktssele (afhængigt af barnets alder)
 • Sikkert sæde takket være en komfortabel sædeindsats
 • Sikkerhed takket være forbedret sidekollisionsbeskyttelse
 • Monteringsretning: fremad
 • Fastgørelse med Isofix connectors eller Top Tether (obligatorisk i gruppe 1)
 • Inklusive pude til babysæde
 • Aftageligt og vaskbart betræk (op til 30 °C)
Tekniske detaljer:
 • Udvendige mål (længde x bredde x højde): 57,4 x 44,4 x 80,2 cm
 • Siddemål (længde x bredde): 31 x 28 cm
 • Længde af ryglænet (længde x bredde): 30 x 30 cm
 • Vægt: 11 kg
 • Barnets alder: Fra ca. 15 måneder og op til 12 år
 • Barnets vægt og højde: 9 til 36 kg eller 76 - 150 cm
 • Materiale betræk: udenpå 100% polyester, foring: 100% polyurethan
 • Materiale: Polyester - PES

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Børnesæde Titan i-Size Basic Black
4.5
87 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 59
 
4 stjerner
| 26
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Børnesæde Titan i-Size Basic Black
MAXI COSI Børnesæde Titan i-Size Basic Black
1.863 kr