MAXI COSI Babystol Cabrio Fix I Størrelse Essential Green
Variant:
 • MAXI COSI Babystol Cabrio Fix I Størrelse Essential Black
 • MAXI COSI Babystol Cabrio Fix I Størrelse Essential Green
 • MAXI COSI Barnestol Cabrio Fix i-Size Select Grey

Pris
1.193 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A332084

EAN: 8712930177623

MAXI COSI Babystol Cabrio Fix I Størrelse Essential Green
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødslen til ca. 12 måneder (0 til 12 kg eller 40 - 75 cm)

Sikkerhed:
Cabrio Fix i-Size er den ideelle barnestol til at starte din babys rejse ind i livet. Sikkerhed er normen på Maxi-Cosi : Vi har bragt over 50 millioner babyer sikkert hjem fra hospitalet (og der er stadig flere). Cabrio Fix i-Size opfylder de højeste sikkerhedsstandarder; for nem installation af denne komfortable, lette bæresele til spædbørn skal du bruge Cabrio Fix i-Size ISOFIX basen. Bare klik, og så er du klar til at gå i gang! Sikkerhedsstandarderne i-Size giver de højeste sikkerhedsklassificeringer i Europa, så du kan med andre ord være sikker på, at din baby altid er supersikker og komfortabel.

Komfort for dit barn:
Hvis du vil gøre et hurtigt stop på L aden eller planlægge et besøg hos familien: det er heller ikke noget problem med Cabrio Fix i-Size ! Du kan skabe et fleksibelt rejsesystem fra fødslen ved at kombinere din Cabrio Fix i-Size bæresele med en Maxi-Cosi barnevogn! Med de praktiske Memory udløserknapper kan du fjerne Cabrio Fix i-Size fra barnevognsstellet med én hånd og hurtigt skifte fra vej til bil og tilbage igen! Cabrio Fix passer til de fleste af vores Maxi-Cosi barnevogne; se kompatibilitetsoversigten for at sikre dig, at dit fleksible rejsesystem passer perfekt!

Nem håndtering:
Med en vægt på kun 3,2 kg, som er den samme som den gennemsnitlige nyfødte baby, kan du nemt og supernemt bære Cabrio Fix i-Size bæreselen fra hjemmet til bilen og tilbage igen. Installation i bilen er en leg for børn, når du kombinerer bæreselen med basen Cabrio Fix i-Size ISOFIX : Du skal blot klikke Cabrio Fix i-Size på ISOFIX -basen, og så er du klar til at køre! Har du ikke ISOFIX i din bil? Intet problem, Cabrio Fix i-Size kan også monteres med bilbæltet.

Produktdetaljer:
 • Fastgøres med et enkelt klik på Cabrio Fix i-Size Isofix basen
 • Kan også monteres med en bilbælte alene
 • Komfortabel vægt
 • Isofix base ikke inkluderet
 • Let vægt
 • Passer til de fleste barnevogne
 • Memory - udløserknapper - kan tages af barnevognen med én hånd
 • Betrækket kan tages af og vaskes i vaskemaskinen
 • Med stort solsejl
 • Indsæt til nyfødte
 • Komfortabelt sæde med ekstra polstring
 • i-Size Sikkerhed
 • 3-punkts-sele
Tekniske detaljer:
 • Udvendige mål (længde x bredde x højde): 66 x 44 x 55,5 cm
 • Vægt: 3,2 kg
 • Materiale: Metal l, plast, polypropylen
 • Fyldmateriale: polyester
Kompatibel med:
 • MAXI COSI i-Size Base
 • MAXI COSI FamilyFix 3 Base
Basen station er ikke inkluderet i leveringsomfanget!

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Babystol Cabrio Fix I Størrelse Essential Green
5
228 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 199
 
4 stjerner
| 23
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 2
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Babystol Cabrio Fix I Størrelse Essential Green
MAXI COSI Babystol Cabrio Fix I Størrelse Essential Green
1.193 kr